mandag 31. desember 2012

Rakettfart...

I kveld braker det løs med raketter, og ett år er forbi...så fort dette året har gått. Det er over 1 år siden jeg begynte med bloggingen, og har ikke angret et sekund. Jeg har truffet så mange hyggelige mennesker, og fotolysten og skrivelysten har økt i takt med bloggingen. Men det har såklart vært tider med bloggtørke også, men man kommer seg igjennom dem også. Året som har gått har vært preget over endringer hos meg selv og i familielivet. Men gleder meg til og ta fatt på et nytt år, men nye bekjentskaper og endringer hos meg selv. Har et viktig nyttårsforsett som jeg skal fortelle mer om kanskje etter hvert. 
Som bildet over illustrer en klokken, og man må leve i nuet. Jeg vil også takk dere lesere for at dere nettopp følger bloggen min- så takk for det gamle og et godt nyttår!

Blog on...

L O V E

Lisette

søndag 30. desember 2012

Selskap-utført...

Da var første selskap av 3 utført, og jeg klarte til og slappe litt av. Jeg vil dele med dere noen bilder før gjestene kom, jeg dekket med kanelstenger, linduk med stjerner fra Tine K, furu og linservietter. Ble inspirert á la Bengtgården. Blomster jeg brukte var hvite ranunkler...når jeg dekker til bords liker jeg det er "rent", og bruker ikke for prangende blomster og gjerne lave blomster.Hyssing, lin, furokvast og kanelstenger...P U R E
Serviset er det franske PillivuytTusen takk for hyggelige tilbakemeldinger fra forrige innlegg, det betyr innmari mye med kommentarer fra dere. Det gjør det så verdt bloggingen!

Bildene er tatt i utrolig dårlig lys, det regnet noe vanvittig i går her.

Fin søndag.

L O V E

Lisette

fredag 28. desember 2012

Som dagene flyr...

Tenkt at det er snart en uke siden juleaften, som dagene flyr. Det gjelder og nyte og være tilstede...en tankekors i en hektisk hverdag. I morgen skal vi ha vår første romjulsmiddag for familien. Det blir koselig, men jeg er veldig stressa når jeg har gjester, fyker hit og dit, og sitter aldri ned. Tror det kommer med erfaring, eller rett og slett er det personligheten som råder? 


Anemoner er bare så vakre...
 

Jeg nyter endelig og ha mannen hjemme, det er så betryggende og såklart avlastende. Nå skal det ryddes, handle litt blomster og  bake kake til gjestene kommer i morgen. Silje Nergaard synger i bakgrunnen her, jeg blir så rolig og slappet når jeg hører henne synge.

 L O V E

Lisette

onsdag 26. desember 2012

Julegaver og gavekort...

Såvidt innom dere etter to nattevakter som er ferdige i dag morges, har hatt fin julefeiring hos svigerforeldre og foreldre på 1.juledag. I dag har vi bare slappet av, ungene har lekt med haugen av julegaver dem har fått. Er helt målløs over hvor mye dem har fått, og vi sier hvert år at det må begrenses. Særlig besteforeldrene...sier dette. Men de gjør det aldri, man glemmer fort mellom hver julehøytid.Ikke bare ungene fikk mye fint, vi også...kommer nok til og vise litt etter hvert på bloggen. Fikk også såvidt hilst på mannen i døra på juleaften også. Så det var veldig gøy! Her i denne collagen viser jeg noe jeg gav selv i julegaver til foreldre, og noe skal handles selv for pengene vi fikk til jul. Alt fås kjøpt hos Designstjerner HER.

Netthandel er gøy, og har fått mer sansen fordet. Jeg er selv ikke super glad og gå i butikker. 

Fortsatt god romjul dere....

L O V E

Lisette

søndag 23. desember 2012

Dagen før dagen...

Lille juleaften i dag, jeg tror jeg er like spent som ungene, kanskje verre...

Jeg titter innom bloggen for og ønske alle mine trofaste lesere en RIKTIG FREDFYLL JUL, jeg vil også ofre tanker der ute til dem som synes juletiden er vanskelig for den ene eller andre grunnen.  
Juleaften tilbringes hos svigers, og nattevakt 1 er i morgen kveld, alltid spesielt og være på vakt på juleaften. En fin og rolig atmosfære, selv om det kan være travelt i gangene på jobb uansett høytid.


Happy Christmas to you all


L O V E

fredag 21. desember 2012

Run & Relax...

Jeg er stolt av og representere treningskolleksjonen Run & Relax.com. Som dere sikkert har fått med dere har jeg vært treningsintruktør i flere år, men etter to relativt tette fødsler har jeg aldri helt kommet skikkelig i gang med timer og trening. Kiloene på kroppen sitter godt på, og nå som vi nærmer oss et nytt år har jeg ambisjoner om og være snillere med meg selv og prioritere trening og helse. Da jeg oppdaget selv Run & Relax kolleksjonen på nettet ble jeg forelsket i hvor lett klærene satt på kroppen, de fine skrukkene som legger seg så fint om figuren, selv med noen kg for mye. Perfekt tenkte jeg... Yoga kolleksjonen nednefor har jeg bestilt en bukse og topp, og skal holde dere oppdatert hva jeg synes. Yogatøyet er produsert i bambus, og vi vet hvordan det kjennes mot huden. Vakre Vibeke Klemtsen er med i den flotte trioen Run & Relax Relax med Margit Unander and Marianne Borchgrevink.


Noen av dere som driver med yoga? Lenge siden jeg var på sist yogatime, men gleder meg til og ta fatt på roen igjen som yogaen gir, og nærværet i egen kropp.
Sjekk nettbutikken til Run & Relax Relax HER.

Ohm og namaste...

L O V E

Lisette


Dyriske motiver...

Dyriske motiver er egentlig ikke noe jeg trodde jeg ville ha hjemme, men synes det kan være vakkert. Oppe på lekerommet til ungene i sofaen er hesteputen fra ByNord, og den er nydelig. Ellers har julekulene på sedertreet fått noen dyriske motiv, og gavekortene fra illustratør "miss talseth illustration" med en bjørn og rev. Kortene skal gis til noen familie medlemmer som vertinne gave.Lærreimene som er montert på skapet vårt er fra Tine K, og kan bestilles HER. Den fine hvite dekorballen er også fra Tine K, den kjøpte jeg også hos Designstjerner.

Og sist, men ikke minst så utrolig kjekt og være i galleriet på månedens utfordring "Jul i vårt hus". Tusen takk, NIB.

Fin julehelg til alle mine trofaste lesere.

L O V E 

Lisette

torsdag 20. desember 2012

Gløgg i hjel...

Tradisjonell gløgg får jeg fine minner fra barndommen av, og tar med meg disse minnene med en ny form for gløgg. Da jeg var innom Ostehuset i Stavanger fant jeg denne eplegløggen, den smakte nydelig varm som kald. Og flasken er jo søt i seg selv...Dagene flyr og mannen går mot snart 3 uker offshore, og krysser fingre for at han kommer hjem til juleaften. Er lei nå...Energien kommer snikende, og jeg gleder meg til og ta fatt på et nytt år. Deler med dere en sunn oppskrift også oppi alle deilige julekakene.


Knekkebrød:

4 dl havregryn
4 dl sammalt grovt rug
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl sesamfrø
1/2 ts salt
1 ss honning
7 dl vann


Fredelig torsdag til deg!

Og vil si tusen takk for de fantastiske komentarene jeg fikk i går, jeg levde lenge på dem i går...

L O V E

Lisette


tirsdag 18. desember 2012

Endelig...

Skal dere få se skapet mitt, kan tro jeg er fornøyd...dere har til nå fått sett litt av det her og på instagram, men nå er det stylet og klart...Skapet er av merket Lindebjerg Design, og serviceminded Stine fra Olivias Hus i kr.sand bestilte det til oss. Dette er et skap jeg har ønsket meg leeeeenge, og min snille mann gav det til meg i bursdagspresang. Tusen takk, Arnar!Disse vakre julekulene ble med meg hjem fra Sølvberget blomster i dag, dyriske og natur...aldri feil.

Vil absolutt anbefale dere Olivias hus, ta en titt inne på FB også, trykk HER

Fin tirsdag ettermiddag folkens!Lisette

mandag 17. desember 2012

Julegavetips til henne...

Julegavetips kan være så mangt, men fine ting fra Tine K home slår aldri feil...her har jeg avbildet noe som kanskje falle i smak til damen som har alt. Fint enkel kjøkkenhåndkle fra Tine K, deilige trøfler fra La Praline og liten kurv fra Tine K. Ferske tulipaner er så friske og fine på denne tiden. Husk og la den stå innpakket i vann i 15-30 min i kaldt vann avskåret. Da blomstrer dem ikke så fort og faller fra hverandre om du skjønner. Funker som bare det...har aldri hatt mine så lenge som etter jeg fikk vite det trikset.

Trøflene fra La Praline, kurven og kjøkkenhåndkleet fra Tine K er kjøpt hos Designstjerner. Og kan kjøpes HER.

Ha en fin kveld, snart kaller beden...

Lisette

Innpakning av gaver...

Jeg liker best og pakke inn julegavene selv, da jeg synes ofte innpakningspapiret som butikker bruker ikke er så fine. Pluss det er noe med stemningen og lage det til selv. Denne gaven ble det naturpapir, men naturhyssing, og så skal jeg kjøpe olivenblader og dekorere med. Enkelt og delikat, som jeg liker det.

Gevireter som er på bordet er kjøpt hos Bruno`s Interiør i Haugesund. Besøk bloggen HER. Og facett glassene fra Tine K er kjøpt hos Designstjerner.

Ønsker deg en frisk og rask ukestart.

Lisette

søndag 16. desember 2012

Gave til meg selv...

Ble en aldri så liten julegave til meg selv også, denne deilige nattkjolen fra Beach House kjøpte jeg til meg selv og til et familiemedlem til jul. Håper hun blir fornøyd hun som får den...den var i hvertfall deilig på, ingen vonde sømmer og i t-skjorte stoff. Ser mange liker denne kolleksjonen, og kanskje ikke så rart ettersom jeg har prøvd den selv nå. Neste gang blir det sengtøy som må prøves.
Jeg har bestilt Beach House nattkjolen hos Designstjerner, og den er på TILBUD nå.

Fin søndag til deg.

Lisette

lørdag 15. desember 2012

Oppbevaring...

Får man aldri nok av, og når de er så lekre som Tine K sine harlequin sine så... Mine er kjøpt hos svenske Inreda.com. Boksene står inne i skapet mitt kun som dekor, men ser ikke bort for at det kommer lit stæsj i dem etterhvert. 


En rustikk potte pryder opp på eskene med en svibel i knopp, så vakkert. Like den best når dem ikke er i blomst. I morgen kommer Ferdinand hjem fra Oslo, og det gleder jeg meg veldig til. Nesten 4 dager borte fra mammaen sin, men han koser seg. Men ettersom formen har vært laber så kunne det ikke passet bedre...

Fin lørdag ettermiddag/kveld til deg som titter innom.

LisetteDetaljer fra bruksbad...

Badet vårt nede er det største av to bad, der steller vi ungene og har god plass til både stellbord og andre ting. Vår nyeste 2 tilskudd i familien er skittentøys kurven fra VIPP. De 2 andre fra IKEA hadde gjort sin misjon og var kommet hull i bunnen etter hard behandlig. Men "VIPPEN" skal behandles med omhu...


Skittentøys kurven er utstyrt med hjul, som jeg synes var genial da dunken må flyttes på ettersom når ny maskin skal settes på. Er også oppi en posen som en kan ta ut tøyet, og den kan vaskes og pustes slik at vond lukt forhindres. Skitten tøys dunken er kjøpt hos Designstjerner, og linken er HER. Designstjerner har stort sortiment av VIPP. Kanskje noe og ønske seg?

Fin lørdag til deg! Jeg blir og holde sengen...

Lisette

fredag 14. desember 2012

Brudeteppe, wanted...

Er det noe jeg ønsker meg om dagen så er det marokansk brudeteppe, det er så vakkert at det gjør vondt! Men koster fletta, så det blir ikke aktuellt. Har surfet litt på nettet etter disse, men ingen kan sammenlignes med teppet jeg lånte av Silje til styling her hjemme da NIB var her. Brudeteppet symboliserer en gammel berberskikk som ble gitt til bruden som et symbo på fruktbarhet og et godt ekteskap. Teppet kan brukes i en stol, på veggen, i sofa, dekor i skap og på gulvet. 


Her ser dere brudeteppet som dekor i vårt nye Lindebjerg skap. Et blogginnlegg om skapet jeg kjøpte hos Olivias Hus kommer.

Vil ønske dere en fin fin helg...

Lisette

torsdag 13. desember 2012

Batikk...

Da jeg var tenåring så var batikk super populært, og jeg fikk mamma til og lage t-skjorter for meg i de kuleste fargene. Men husker også at jeg hadde en superfancy batikk trøye i dyp blå med lys batikk mønster...gøy at batikk er fortsatt trendy selv på interiørfronten. I går kom puten jeg har drømt om fra Sverige.  

 Eldste mann drar til Oslo med besteforeldrene i dag, og skal på nasjonalteateret og se "folk og røvere" i morgen. Han blir hele nesten 4 hele dager borte. Snufs...

Lisette

onsdag 12. desember 2012

Utladet og glad, fin kombo....

Som dere kanskje vet var F A N T A S T I S K E NIB jentene Solveig og Ann Helen hjemme hos oss i går. Som jeg har gledet meg og gruet meg til dette...men med sine vinnende vesen fikk de meg til og slappe helt av. Og at det hele var helt ufarlig og egentlig ikke verdt at stresset i forkant...Dagene før besøket ble hus vasket opp og ned, og viduspuss i minusgrader. Akkurat som om det synes på bildene...jeg er litt rar der! Bildene av huset vårt kommer i et interiør magasin til våren, og styling for dagen var VÅR. Jeg inviterte også Martha med bloggen Moments And Easyliving på lunsj. Så kjekt du også kom!

Som dere ser på bildet er litt "rester" fra i går, med en ny innpakning...ny bomulls stjerneduk fikk jeg i posten av svenske nettbutikken Inreda.com. Duken er fra Tine K Home. Og er litt spesiell da det ikke er laget så mange av dem. Vil du sikre deg den gå inn HER.


Tusen takk til BOHEMIA og VAKKERT for lån av litt små stæsj!

Lisette

mandag 10. desember 2012

I all enkelthet viser jeg....

Noe som har vært på "to do" listen over flere år her hjemme, nemlig lamper. Lamper kan være tricky da belysning er viktig i et hjem, men har ikke blitt prioritert i de to andre etg her hjemme. Men nå, har så og si alle rom fått en makeover med nye lamper fra Tine K home. Ingen overraskelse at jeg er svak for disse, fine priser i.f.t. andre designer lamper og estetisk fine. Andre lampe bilder kommer på bloggen...kan du skimte den nymalte hvite trappen? Så lyst og deilig her nå...Jeg har kjøpt lampene hos Designstjerner, genialt med nettbestilling. Fått mer sansen for og handle på nett, så lenge man vet hva man vil ha.

I kveld skal jeg treffe en kjekk gjeng, og i morgen kommer staselig hjemmebesøk fra NIB damene, Solveig og Ann Helen. Gleder og gruer meg, men mest gleder jeg meg til og ønske dem velkommen til vårt hjem.

Lisette