fredag 30. november 2012

Sedertre er pyntet...

Jada...nå er julen her på tunet, og det snør ute. Perfekt lys til og ta fine bilder. Sedertreet er kjøpt på Europris et tips fra Martha, og har stått ute et par uker nå, og er veldig spent på om det vil trives inne fram til juleaften. Posen som treet står oppi er kjøpt hos Bruno´s interiør, og er i merket uashmama, posen kan vaskes, men må stå en krukke oppi. Elsker uttrykket posen gir. Hva synes du?
Julekulene er i fra i fjor, og er Dayhome sine. Ser mange er på utgikk etter dem. De er så fiiine, glad jeg kjøpt den.

Da ønsker jeg deg en fin helg!

Lisette

torsdag 29. november 2012

Tomrom uten skjenk...

Den fineste bursdagsgaven har min mann gitt meg...jeg jublet i telefonen da han fortalte at drømmeskapet kan bli vårt. Nemlig det vakreste vetrineskapet i verden, Lindebjerg Design. Snille Stine Sofie fra Olivias hus i Kristiansand er i gang med bestilligen for meg. Venter skapet her i starten av desember, og det blir selveste juleaften for meg. Dette skapet har alt, og det kjekkeste er at der er glass rundt det hele, der en kan lage de fineste stilleben i dem. Akkurat nå er der et stort tomrom i stua, da nye eiere har hentet skjenken. 


onsdag 28. november 2012

Snøfnugg og livet...

Ikke mange dagene så kommer julen inn på tunet der vi bor...i kveld skal jeg røske fram pynten slik den er klar til dekorering. I år blir det jordfarger kombinert med dyp lilla og masse lys. For meg skal ikke julen være stress, derfor begynner jeg tidlig med forberedelser hjemme. For noen uker siden fikk jeg tips hvor jeg fant sedertre. Nå har det stått ute noen uker, og blir tatt inn til helgen, og er spent på om det vil trives. Da jeg var innom Bohemia for og kjøpe potte til sedertre(som var for liten) fant jeg disse snøfnuggene...fine, ikke sant?S I M P L I S I T Y


I kveld har de meldt snøbyger i Stavanger, og snøen har nok meldt din ankomst flere plasser i landet. Her hjemme har det vært travelt de siste ukene, med små prosjekter i hjemmet, en mormor som brakk lårhalsen i går, 2 nattevakter og mann offshore- igjen. Jeg vil si jeg er takknemlig for livet, og ettersom det som skjedde med mormor på 81 år var jeg ufattelig redd for henne. Hun hadde klart operasjonen bra, og legene sa hun var en spreking. Mormoren min er jeg virkelig glad i, vi har hatt mange fine reiser sammen, vi reiste blant annet på sydenturer 3 år på rad, jeg som reisefølge. Og du kan tro det er minner jeg tar godt med meg. 


Lisettetirsdag 27. november 2012

Wishes...

Nå synes jeg nok som mange andre at det er kjekkest og gi julegaver, men har ikke vanskeligheter med og lage min egen dreamwishes collage heller. Og den deler jeg gjerne med deg her på bloggen, men det blir med drømmer da jeg er så fornøyd med alt det andre jeg har fått til i hjemmet ellers i løpet av det siste året. Siden jeg begynte og blogge for et år siden, tror jeg det meste i huset har blitt byttet ut litt og litt. Men dette er ting jeg skal ha i mange år framover, og er så takknemlig over og eie. 
Collage/christmas wishes: EMU tøfler, ByNord hestepute, IPAD cover(må få en ipad først), Tine K sølvfat, Tine k lampefot i sort, L:A BRUKET såper, Beach house sengtøy, konsollbord fra Bloomingville og bøkene fra Chanel.

Her står en nattevakt til for døren, og jeg skal nyte tiden så lenge jeg har min snille mann hjemme. Og vi koser oss med barna sammen. 

Natta, nå ligger jeg trolig og drømmer søtt etter nattevakt...

Lisette


søndag 25. november 2012

Lukten av granbar...

Duftelyset fra Tine K christmas lukter som granbar, og jeg synes patenten på duftelyset i år bare var geniale. Du stryker bort med tusj hver dag i adventstiden, fine? 


Her har jeg brukt en innstilling på kamerea som heter hvitglødende, den funksjonen er genialt om lyset ute ved feks sollys gir et gult uttrykk på bildene dine. Etter min smak blir denne innstillingen noe kaldt, men her er dem i hvertfall.

Fin ukestart til deg!

Klem
Lisette

fredag 23. november 2012

My first skull...

Hva er det med puter og meg? jo...det er lett virkemiddel for og forandre uttrykk i interiøret hjemme. For en drøy måned sendte Tone fra Bruno´s Interiør i Haugesund min første skull pute. Vet enda ikke om jeg er noen skull jente, men den brøt litt uttrykket oppe i stuen, så den får bli sammen med gullpaljett puten. Eller redecorerer jeg litt om dagen, det er så gøy. Og om akkurat 1 uke så pynter jeg til jul, O JOY!


Lærreimene fra Tine K er kjøpt hos Designstjerner, resultat hvor jeg skal bruke dem kommer... Geviret skal henges opp på veggen, til min manns store fortvilelse...

Ønsker deg en fin fin helg, og hold deg frisk!

Lisette

torsdag 22. november 2012

Nordiske elementer på barnerom...

Da har mannen virkelig stått på etter han kom hjem fra offshore...malt en fondevegg med kalkmaling fra Bohemia. Og tapetisert lille Amadeus sitt rom med Firmliving tapeten mint harlequin. Jeg er superfornøyd med resultatet og det løftet virkelig rommet hans. Men de små detaljene er framdeles ikke i boks, for her jobbes det med ca 30 trappetrinn som skal males hvitt. Ser hvor fint det blir allerede... Jeg vil alikevell viser dere litt hvordan rommet ser ut...nå mangler vi bare hvite gulv her hjemme, og har bestemt meg.Her er det brukt rester av tapet i en ribba ramme i natur...
oppbevaringsboks fra Søstrenegrenes og pom poms.


Sengtøy fra By Nord, firmliving huspute og sebra bamse, hyllen i mint og blå er fra Sebra.


De endelige detaljene er ikke i boks, men klarte ikke og vente med og vise...ble ganske fresht synes jeg.

De neste dagene skal vi sove hos svigers da vi ikke kan gå i trappene her hjemme...og lille mann har drevet herk med oss i natt, så det føles som om jeg har vært på en herdrundendes(stavanger uttrykk?) fest. Kanskje han reagerer litt på sitt nye rom?

Lisette


tirsdag 20. november 2012

Fineste lampen...

 fra Tine K med perlemor pampiller er endelig hengt opp av mannen, kjøpt hos Designstjerner. Vi er begge fornøyde, og synes den passet perfekt som en kontrast mot den nymalte kalkede fondeveggen fra pure original/thundersky. Blir "lite" blogging om dagen, da vi pusser litt opp hjemme. Mannen har nettopp fått opp tapet på lille Amadeus sitt rom, og nå maler han trappen hvit. Da vi kjøpte huset nytt i 2006 var det lakket furutrapp, og har ergret meg over den i flere år, til og med mannen. Og ettersom NIB kommer i desember, så sparket det litt oss i gang. Positivt positivt...eller hva? For vårt tilfelle ja.

Skjenken dere ser, skal flyttes et annet sted og de gamle håndtakene skal erstattes med lærreimer fra Tine K i brunt. På den ny kalkede veggen skal et nytt skap pryde veggen. Så følg med de nærmeste ukene på bloggen.

Lampen er somsagt kjøpt hos Designstjerner, gå inn på deres nettbutikk de fører SÅÅÅÅ mange gobiter. Trykk HER.

Lisette

søndag 18. november 2012

Hvite gulv, jatakk...

Drømmen om hvite gulv er stor, og drømmen blir kanskje omgjort til virkelighet i løpet av av våren neste år- kanskje før om jeg maser...hehe. Hva er det med hvite gulv? Jo, det gir en større følelse av rommet, det gir energi med store lyse flater og trenger absolutt ikke og være sterilt. Mix av etniske elementer som jeg elsker, med en dæsj skandinavisk, så kan det ikke bli feil i mine øyne med hvite gulv. Vi har ikke så stor stue nede i 1 etg, så hvite gulv har jeg konkludert med er tingen. Vi har såpevasket eik parkett nede, og den er vell 3 år nå tenker jeg. 

Kilder: google

Tenker at med så lys parkett som vi har nede så trenger jeg kanskje ikke mer en 2 strøk? Jeg setter pris på tips og råd her. Jeg spurte på instagram for noen mnd siden om og beholde vårt såpevasket eikeparkett eller male hvitt. Gjett hva svaret var? Jo...beholde vårt. Men jeg har bestemt meg...og mannen min har bøyet seg over maset. Neida...

Glad søndag til deg som titter innom.

Lisette


torsdag 15. november 2012

Til den som har alt...

Det er alltid noen familie medlemmer eller venner som er vanskeligere og kjøpe en julegave til en andre. Slik som besteforeldre som har alt for eksempel...da kom jeg over disse trøflene jeg fikk prøvesmake på en lokalbutikk. Jeg oppdaget senere at Designstjerner fører disse, så da bestilte jeg noen julegaver der i fra. Den typen jeg bestilte heter cookies, og smaker himelsk. Tror jeg kan på hånden si at det er den beste sjokoladen jeg noen sinne har smakt på mine smaksløker. Husker du den sjamporeklamen? ja...nesten slik, haha.
La praline trøfler kan kjøpes HER.


Fin dag ønskes til deg, takk for du besøker meg...

Lisette

onsdag 14. november 2012

Plomme...

Ikke mange ukene til dekorering til jul, som jeg gleder meg og kan nesten ikke vente. Litt nye farger kommer inn her i julen, plomme fargen fra Tine K er helt nydelig og skal mixes med sort. Jeg fikk bestilt noen puter hos Bruno´s Interiør i Haugesund for litt siden, og hun sendte meg dem kjapt og god service. De har ligget oppe, og er klar for og pryde julehjemmet vårt. Lilla facettglass fra Tine K...Himla pute i 100% lin, fantastisk kvalitet, farge nesten sort...


Bildene overfor er tatt oppe i 2 etg hjemme hos oss...deilig og kunne veksle med hvit og grå sofa.

Hjemme står huset litt på sted og hvil, da vi skal gå i gang med noen småprosjekter. NIB jentene kommer på hjemmebesøk i desember, og styling er VÅR i hjemmet her...gosh, du hørte riktig. Jeg gleder meg og gruer meg, mest spent og det er et kick i baken for og få unna småprosjekter som skulle vært gjort her hjemme.

Fin dag til deg!

Lisette
fredag 9. november 2012

Bohem skandinavisk...

Det er noe med marokanske elementer i innredningen som får meg bare til og trekke meg tilbake og nyte hvert sekund jeg ser på bildene nedenfor. Sett deg godt tilrette og nyt bildene...


Marokanske fliser kunne jeg tenkt meg selv, om vi hadde fått nytt hus igjen...men kun i gangen. Naturlige elementer myker opp det ellers stramme hvite.Sjekk lampa...
Herlig putehav, som jeg bare elsker...nydelig lampe!


Kilder: http://www.elramlahamra.nl/

Mange har spurt meg hvilke interiørsjanger/stil jeg hører under...og kanskje nordisk bohem hadde passet fint...har tenkt litt overdet, men det er super vanskelig og si. Da jeg er glad i ulike stilarter, men føler meg nok mest hjemme med litt bohemske innslag og treverk, med en fin mix av skandenavisk.

Hvilke stil har du? hadde vært morsomt og vite!

God helg til deg.

Lisette

torsdag 8. november 2012

Ventetid...

Nå er det bare 3 uker til jeg starter med dekorering til jul, og som jeg gleder meg...er på utgikk etter sedertre, men ingen har fått dem inn enda. De er så vakre og rare på samme tid. Kanskje ikke hva du forbinder med juletre, men i interiørverden er alt lov. Ikke sant?
Fineste Tine K fat i sort og almond logo...har disse i 2 forskjellige str.Dayhome tekstilpose til skjuling av magasiner...Myrten trives godt hos oss sammen med den fineste fjærpenne fra Bloomingville...
Drømmer om ny lykt...men denne er fortsatt finElsk, her er mitt nydelige sedertre. Vakkert eller hur?

Tusen takk for at du besøker nettopp meg...

Lisette

tirsdag 6. november 2012

Kos...

Noe som er kos for meg, som fyller meg opp med en haug av god energi er og style til foto. Med disse bildene prøver jeg og få fram stemningen som er oppløftende nå i førjulstiden. Nemlig og pynte til jul og skrive kort. Mange synes dette er stress, men for meg er det gøyeste jeg får er en personlig hilsen på et kort som er skrevet forhånd. Jeg var mye flinkere til dette før, for tidsklemme tar jo oss alle. Men blir nok ferdig printet julekort her også. 


Julekortene og hyssingbånd i rosa kommer kanskje på mange pakker i år?
Nye Tine K oppbevarings esker i mønsteret harlequin, synes disse er superfine. Kom i posten i går fra Sverige. Fargen er plomme, som vil råde over julehjemmet i perlerfamilien denne jule.Washitape med sorte og neonstjerner på fra bloomingville.

Kos for meg er:

* samvær med barna.
* rolige dager uten planer.
* at jeg er i balanse fysisk og psykisk, det er man jo ikke alltid...
* Innekos med masselys og et interiørblad/bok
* et godt pledd og varmdrikke

Dette er en kort liste over hva som er kos for meg, med dette er jeg med på NIB´s utfordring: KOS. Se flere innlegg HER.

Lisette


lørdag 3. november 2012

Fabelaktig førjulskos...

Har nettopp kommet hjem etter bloggtreff hos den Franske landstil på Moi. Dette er i regi av energiske Maia med bloggen Fabelaktig. Vi var godt over 40 bloggere som tok bussen sammen til moi. Der fikk vi goodiebags, sang og motevisning. Koselig og treffe på kjente og ukjente, og er temmelig mettet med fine inntrykk etter en koselig ettermiddag sammen med den franske landstil. Jeg vil dele med dere noen bilder jeg fikk tatt i ettermiddag...
Den Franskelandstil har beveget seg inn i flere interiørsjangere, og jeg liker det jeg ser....
Ser en stor fellesnevner av alle innkjøp i dag, neonrosa jul i noen hjem eller? Lykten ble med meg hjem.


Tre herlige jenter med 3 forskjellige kjekke blogger, blide Eli med FrøkenFryd, søte Tonje med Dagdrømmeren og kule Silje med Silje´s blogg.

Flotte Vivian med bloggen Det gode livet.3 flotte mannekenger fra den Franske landstil...
Noe søtt og bite i...?Handlet noen småting som skal pryde julehjemmet her...bloomingville, en favoritt her...

Fin lørdagskveld, nå er jeg trøtt og sliten, signing out...

Lisette