torsdag 30. august 2012

Høst, kom inn...

I dag fikk jeg det for meg...det hvite Tine k sofatrekket skal bort, og jeg skal legge om til fargen Kit. Kit er en slags grå/beige farge og er i den nyeste katalogen til Tine K om du er nysgjerrig på den. Du kan også gå inn på Tine K sin blogg HER,  for og se på alle høstens gobiter. Ingen hemmelighet at jeg ELSKER interiøret til Tine, og kunne hatt bort i mot hele kolleksjonen. Men det hadde kanskje blitt litt kjedelig det også...

  Du skulle ha sett meg hjemme her i dag som en vivelvind med vaskekosten, og jeg gleder meg til og vise dere det endelig høst resultatet med sofa etc.
Nytt Tine K brett, var egentlig på utkikk etter det sorte fatet, men var ikke kommet enda...Ser du hva jeg holder i hånden?
Ja, du tippet rett. Jeg har funnet sjokoladecosmos i en lokal blomsterbutikk. Hurra...fikk med meg 8 stilker av dem. Det tror jeg må være den vakreste blomsten jeg har hatt i hus. Den er rød/sort i fargen, som fløyel. Wonderfull...

Lisette

tirsdag 28. august 2012

Forandringer...

En uke har gått og innkjøring i barnehagen er godt i gang, Amadeus trives så langt. Men litt hyling er der når vi går, men de sier han roer seg raskt. Kjenner hjertet blør litt, men jeg vet at dem begge er i trygge hender. Eneste minuset er at Amadeus tuller fælt på natta etter barnehage start. Noen som kjenner til det? Ikke kjekt for trøtte foreldre...Denne vakre stauden ble med meg hjem i dag...


...og nyeste nummer av RUM hemmaJeg var egentlig på jakt etter sjokoladeplanten, men den lokale blomster butikken hadde dem ikke. Noen som vet hvor jeg får tak i den? 


Lisette

mandag 27. august 2012

Carpe diem...

Grip dagen er et fint sitat, og prøver og leve opp til det...dager er ulike og gir oss små og store utfordringer. Er du flink til og koble ut 15 min hver dag? det anbefales på det sterkeste...og gir økt overskudd og tid til ettertanke. Nå er jobbehelgen over, og jeg kan puste lettet ut og kose meg sammen med familien. Før helgen møtte jeg en venninne til lunsj, og jeg brukte litt penger på nye klær. Er det noe jeg har forsømt de siste årene så er det på klesfronten...har inngått et lite kompromi, less interior and more cloth. Tror dere jeg klarer og holde det? 


Perlermannen har lovet og hvitolje vetrineskapet, spisebordet og skjenken i løpet av uken. Selv om jeg helst ønsker nytt av alt, hihi...men man må sette pris på det man har. Ikke sant?

Ellers har dere sett giveawayen på bloggen, et super fint Karmameju pledd og fancy sjokolade sponset av Olivias Hus. Bli med HER!

Lisette


lørdag 25. august 2012

Nytt pledd?... Giveaway

Savner du et varmt og mykt kosepledd nå som høsten melder sin anmarsj, og med en deilig sjokolade til? Ja, da må du lese deg nedover bloggen...

I samarbeid med Olivias Hus har jeg gleden av og lodde ut et deilig Karmameju fleece pledd og sjokolade. 

Olivias hus startet som en liten hjørnebutikk i Mandal i 2005, men vokste raskt over i større lokaler. Og finnes nå i Kristiansand også. Olivias Hus er et livstilkonsept som fører kjente og ukjente merkevarer innen interiør, møbler, klær, sko og kaffe&te. Olivas Hus har en visjon om å være en kilde til inspirasjon og fornyelse av DEG og DITT hjem.

På møbler fører dem: Gubi, Bestlite, HAY, Eilersen, Juul, Normann Copenhagen, Selected by John Dick, Muubs, Snowdrops(vintage) og Lindebjerg Design.

Innen interiør fører dem: Broste, Tine K, Nomess, Serax, Seletti, Bloomingville, House Doctor, Skjalm P, Wesco, kelimtepper, Design letters og Ferm Living.

Olivias Hus har også utrolig mye kule klær også, som: Closed, Humanoid, Just female, Iro, MIH, Second female, 5 Units, Gestuz, Holzweiler, American Vintage, By Zoe, Day Birger et Mikkelsen, 2 Day, Mikalea Wiesneck og Ganni. Butikken selger også kjente merker innen sko og vesker, noen av merkene er uggs, apair, Gardenia, The last Conspiracy, Minnetonka, cala&Jade, Melograno.


Karmameju and nice chocolate in a trendy box...


Fineste innpakning på sjokolade...Enig?Hva gjør jeg for og være med på Giveawayen? For og samle inn poeng så må du samle lodder, se nedenfor. En heldig vinner får tilsendt pleddet og sjokoladen i posten, sammen med en Tine K kulepenn. Skriv hvor mange lodder du tar og hva. Har du ikke blogg så skriv navn og mail adresse. Alt i alt kan du samle 5 poeng.

1.lodd for og være følger bloggen min.
1.lodd for kommentar hos meg.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
1.lodd for å like Olivias Hus på Facebook.
1.lodd for å følge Olivias Hus på Instagram.Frist: 25.september


fredag 24. august 2012

Natur i heimen...

Som dere sikkert har fått med dere er jeg glad i det naturlige...alt i fra en sjarmende slitt trebenk til hyssingbånd i natur. Det får alt til og se så enkelt ut i mine øyne...og ettersom interiørtrendene så er visst dette veldig HOT nå. Men man kan ikke følge trender slavisk, men heller ta inn elementer.
Litt høstlige kvast dette med de søteste blomster på...
Storkoste meg i går hos Mrs.Hardy, tusen takk for en fin kveld. Og til dere NIB jenter som gjorde kvelden så verdt besøket...

Klem Lisette

P.S: I morgen kommer Giveaway i samarbeid med Olivias Hus! Den vil du ikke gå glipp av.....


torsdag 23. august 2012

Jabbedabb...

Nå bugner det av høstblomster inn i butikkene, og i dag kom denne kvasten med meg hjem...mer av den blomsten kommer i morgen.

 I kveld skal jeg nemlig møte noen bloggvenner hos Mrs.Hardy, og der kommer de flotte NIB jentene Solveig og Ann Helen. Må innrømme det er litt stas det...hihi. Kan tenke at drøsen kommer til og gå knirkefritt i kveld ja....


I dag trengte jeg litt ro kjenner jeg...rolige bilder


For i kveld blir langt i fra en rolig kveld tenker jeg...

Forresten...morsomt at mange likte forrige innlegg. Kanskje jeg skal ha et slikt filosofisk innlegg av og til. Hva synes dere?

Klem Lisetteonsdag 22. august 2012

Dyder...

Må ikke tro at det er bare interiør og blogging jeg liker...jeg er også svært interessert i hvordan vi mennesker tenker og det alternative. Jeg tror ikke jeg er ekstrem, på ingen måte, men har nok alltid hatt en dragning mot ting vi ikke alltid har en forklaring på. Som liten spurte jeg alltid om alt, jeg var den i klassen som torde og spørre de spm ingen andre torde. Og sånn er jeg i dag også. Ikke alltid det smarteste, man lærer jo litt med årene og etter jeg selv ble mor har jeg nok "roet" meg litt ned. Det må man jo!!! Jeg vil presentere noen flotte kort jeg fikk av en nær venninne, det er en kortstokk med fine dyder eller kall dem "dagens ord". Jeg prøver og trekke et kort hver dag, som gir meg innsikt om hva kanskje dagen vil bringe. Posen fikk jeg også til og oppbevare kortene...Så...hva er en dyd? I følge Wikipedia: En dyd er et begrep fra kristendommen og moralfilosofien og betegner en moralsk verdifull egenskap eller god handling. Ordet kommer fra det norrøne dygð, som er beslektet med å duge, og betød opprinnelig dugelighet eller dyktighet. I dag trakk jeg kortet taktfullhet, det traff meg rett i hjertet da det stemte med noen jeg gjorde/sa i går. 

På kortet jeg trakk i dag, dyden taktfullhet:

Taktfullhet er å si sannheten på en vennlig måte. Vi tenker før vi snakker, idet vi er oppmerksomme på hvor dypt ordene våre påvirker andre. Når ordene våre er vektige, veier vi dem og vet de har makt til å skape smerte eller å oppløfte. Et hardt ord til en som står oss nær, er som et sandkorn i øyet. Et oppmuntrende ord kan inngi tillit. Taktfullhet er nødvendig når vi har sterke følelser som feks sinne. Det hjelper oss til å skille mellom det som bør sies og det som bør forbli usagt. Taktfullhet er å vite når tidspunktet er riktig. Det er hjertes diplomati.

Å praktisere taktfullhet:

Jeg forteller sannheten vennlig og mildt.
Jeg tenker over hvordan ordene mine påvirker andre.
Jeg tenker før jeg snakker.
Jeg lar ikke sinne kontrollere meg.
Jeg vet når jeg skal si noe og når jeg skal tie.
Jeg bruker et høflig språk.

Nå ble jeg kanskje veldig dyp, men det er endel av meg også. Håper du likte dagens innlegg, og at kortet gav deg en aha opplevelse. Morsomt og høre dine erfaringer her...

Lisettetirsdag 21. august 2012

Gangen...

Da har endelig gangen oppe tatt form, jeg har alltid ergret meg over hvor sterilt der er oppe...lite koselig, og man må jo ha den innbydene oppe også. Egentlig så er jeg ikke så glad i tepper, da jeg synes de bare samler støv. Men synes det blir lunt og kozy med kelimteppet og de nye rustikke vegglyktene fra Tine K. Gangen oppe går inn til stuen, og til soverom og bad.
Kontraster i grått, rustikk og varmetoner...

Deilig hvitt sateng fra HM Home...
Krosser stubbe fra butikken jeg jobber, Vakkert... i natur
Enkel trestubbe i natur, står så vakkert ensam...Da fikk dere en runde i gangen vår oppe... Giveaway i samarbeid med Olivas Hus (OH) er på vei opp trappene. En fantastisk premie...gled dere!

Lisettemandag 20. august 2012

Nature...

Disse blomstene forelsket jeg meg i ved første øyekast, jeg kjente jeg ble glad og synes de var morsomme. Særlig den organge kvasten var meget spesiell. Den grønne kvasten hadde slike gule/orange klokker på seg, kule og fargerike. Noe som gjenspeiler min personlighet, men ikke i interiøret hos meg, hoho... Her en sniktitt på det nye kelim teppet som kommer i et eget innlegg... Fineste mandag til deg...takk for du titter innom. Snart skal dere få se den "nye gangen" oppe. Her skal teppe, lykter og ny krosser stubbe finne sted.

Lisette


søndag 19. august 2012

More kelim...

Jeg har fått det med inspirasjon fra Marokko og Østen...jeg har kjøpt meg et nytt teppe til og ha i gangen oppe sammen med en krosser naturstubbe, og nye lykter fra Tine K. Lyktene skal henges opp på veggen. En sniktitt får du her på kelimteppet...
Teppet er fra Housedoctor and I just love it...hva synes du?
Kan du se jeg har brukt fokus på den stripete tightsen med speilreflex kamera? Alt det andre er litt blurry... mer av gang og etc får du på bloggen. Ny giveaway kommer i løpet av uka. Følg med...


Lisette

lørdag 18. august 2012

Ecalyptus...

Var innom min favoritt blomsterbutikk i byen i dag, kom hjem med et Ecalyptus tre, synes den tok seg veldig godt ut i 2.etg oppi kurven. Den lukter frisk peppermynte, og kan klippes og friseres. Om du vil ha en kvast til dekor så kan du det oppi en enkel vase. Når jeg handler blomster eller planter inn til hjemmet, tenker jeg interiør...det er helt sant! For meg er planter og blomster endel av interiøret. Jeg kjøper ikke hva som helst, da jeg faller ofte for det som er litt utenom og spesiellt. Flere blomster kommer i neste innlegg sammen med interiør. Er du slik? eller kjøper du "bare" en pakke på gefylen?
Her er planter endel av interiøret...det skaper luftMy golden pretty ballerinas...
Fin lørdag til deg!


Lisette
torsdag 16. august 2012

Indian summer...

Først...hyggelig at så mange er inne og komenterer. Man merker at flere kommer ut av bloggdvalen, og kanskje det er nokså normalt ettersom dette er siste sommermåned. Må si at jeg er fortsatt hungrig på solstråler, og håper vi får en indiansummer her på vestlandet og resten av landet. Det synes jeg vi sannelig fortjener. Litt rolige bilder her på en torsdagskveld...Ny serviett ring fra Tine K, disse kan brukes til armbånd og dekor rundt en vase. Vasen er også fra Tine K.Nytt deilig sengtøy i 100% lin fra HM home, men er på vei snart til nattevakt. Men i morgen skal jeg blunde litt her.
Fin kveld videre, forresten...speilet ble byttet ut. Nye lykter ble kjøpt istedenfor. Kommer snart på bloggen.

Lisette