tirsdag 31. juli 2012

Høst Nytt...

Oj oj...to innlegg på en dag!
Jeg var så heldig og få meg et eksemplar av den nyeste Tine K katalogen. Her er det mye lekkert, og det fine med kolleksjonen er at saker fra forrige katalog kan kombineres med den nye i kolleksjonen. Det vil si at mange av putene kan kombineres med det nye. Nå er det ikke slik at jeg MÅ ha alt nytt...men klart en blir fristet. Så det gjelder og velge med omhu. Nå er jeg veldig glad at kelim puten jeg kjøpte på Olivias Hus skal komme fram nå til høsten. Da blir høsttrekket på sofa og puter byttet litt rundt. Så får jeg se hva jeg ender opp med...Den nye kolleksjonen er mer "dyster" i fargene, men blir myket opp av plomme og almond farger. Etter og ha lest ulike interiør magasiner så kan en velge sterke farger og de mer sarte, og gjerne sammen!
Kelim pute i fargene, plomme, phantom, orange, fersken, rosa og brun. Nyeste lysglasset fra Tine K i fargen phantom.Karmameju heklede tøfler...fra butikken jeg jobber i Sorte og hvite detaljer, fortsatt HOT...
Ønsker deg en fin onsdag, måtte sommeren snart hilse på. 

Lisette

Drømmeskap...

Dette skapet har alt jeg drømmer om og liker...det er enkelt og moderne, og  tidløst. Tror det passer i de fleste hjem også faktisk. Merket er Lindebjerg Design, og må nok spares.
Vakkert, eller hva? Nydelig styling på bildene synes jeg også.


Her høljer det i dag, lite som minner om sommer dessverre.


Takk for du titter innom...

søndag 29. juli 2012

Rosa...

Noen Bilder fanger en umiddelbart, og i dag deler jeg med dere inspirasjon i rosa funnet hos Lotte McGills Reservoir. Denne dama legger ut kule og trendy fotoer.


Hva med neon rosa gang og gulv???Kilder: Lotte McGills Reservoir

Hva synes du? Jeg likte dem...

fredag 27. juli 2012

Nattens dronning...

Da var 2 barn hentet av svigers, og rart uten unger i hus, men på samme tid litt herlig også...I kveld er jeg nattens dronning sammen med en hyggelig kollega i 3 dager. Nå er det vel 5 uker siden jeg var på jobb, og man er alltid litt spent etter lang ferietid. På samme tid er det jo godt og komme i gjenge igjen. Har nettopp spist kylling og wok grønnsaker, tenk så deilig og innta et måltid uten og bli avbrytt. Men det ligger i meg, jeg spiser altfor fort. Det er innbarka i meg etter jeg fikk unger at måltidene aldri blir det samme- for en stund!Happy Weekend everyone!Hilsen Queen of the night

Lisette


torsdag 26. juli 2012

Bladdager...

De siste dagene har det vært en fryd og åpne opp postkassen. Nye blader hver dag de siste dagene. Og i dag kjøpte jeg RUM det nyeste nummer, herlig inspirasjon og drømmer. Så tidlig i seng i kveld ja...
 By Lassen sin Kubus, enkel og fin...


Fin kveld til deg...

Lisette

onsdag 25. juli 2012

Mønster og farger...

Tok med noen varer hjem fra butikken jeg jobber "Vakkert-Interiør-Design". Nydelige sterke farger, som der er lite av i grunnen hjemme hos oss. Jeg blir for preget av sterke farger, det vil si at jeg trenger ro når jeg er hjemme. Har så mye med farger på jobb og impulser utenfra. Nydligste Germini blomsten i gult jeg fikk med meg, litt annerledes en den "alle" har.


Missoni ullpledd og glitter pute i disse kalde "høst" dager...Likte du disse fargene?

Forresten, tusen takk for dere besøker og komenterer. Du blir lagt MERKE til om jeg ikke har sjans og skrive til alle. Men der kommer tid etter sommeren til det tenker jeg.

Klem Lisette
mandag 23. juli 2012

InteriørbloggStylist...

Lørdag 29.september skal interiør og boligmessen være i Bergen. Jeg kommer, og gleder meg enormt til en inspirasjonshelg og møte mine favoritt bloggere. Boligmessen avholder en stylistkonkurranse til oss bloggere der en skal ta ET bilde(valgfri tema)og komponere et interiør. Jeg har stylet mitt bidrag med forskjellige teksturer og materiale. Kelim puten skaper et grovere inntrykk på bildet, og det rustikke er blandet med glassverk som harmonerer mot det naturlige material som treverk i krakken og redskaper. Ballerina tøflene er heklet og de rundekulene på gulvet gir et mer røft uttrykk bort i fra det romantiske som rusjeputen og kurven. Blomster og strå gir et fint uttrykk i interiøret noe jeg bruker ofte som virkemiddel når jeg innreder og styler hjemme. Jeg tror jeg er den første som melder meg på konkurransen, "den som inte vågar vinner intet" sa alltid min mor...This is my passion!


Du kan melde deg på HER.

En regnfull dag her i Stavanger...

Klem Lisettesøndag 22. juli 2012

Sorgens dag...

Jeg har ikke en rød rose, men vil skrive dette innlegget til alle  som mistet en kjær, og til alle i Norge som sørger over tragedien som rammet Norge den 22.juli 2011. 


En trist dag...

fredag 20. juli 2012

FINALE plass...

Kan nesten ikke tro det selv, virker nesten litt barnslig ut, men dette er VIRKELIG stas for meg. Jeg må jo innrømme at en håper jo alltid at sitt bidrag treffer. Og det gjorde det denne gangen. HURRA...for meg og de flotte andre bidragene! For meg er det nok og komme til finalen, føler det er en seier i seg selv. Blir veldig takknemlig og ydmyk om DU vil stemme på meg HER.


På Forhånd tuuuuuuusen takk!

Lisette

torsdag 19. juli 2012

Lin...

Lin er svalt på gode sommerdager...så denne linkjolen har jeg hatt i flere år, men passer like bra den dag i dag. Ellers kan jeg anbefale HM Home sitt lin sengtøy, skal bestille meg mer av det. Det positive er at det er like fint skrukkete, jeg som er en typsik strykesengtøy dame.


Sommersvale Bilder...
Gammel eplemost flaske, tok av etiketten, voilá søt blomstervase...

Fin Torsdag til deg!

Lisette


onsdag 18. juli 2012

Nye hjelpere...

På kjøkkenet er innkjøpt, fin Seletti krukke til oppbevaring av mine favoritter på kjøkkenet. Saks og remedier fra danske HAY. Kjøpt på den uberkule nye interiør butikken i Kristiansand "Olivias Hus" (OH!). Dette var en farlig fiiiiiin butikk med merker som HAY, Bloomingville, Vintage kelim puter og tepper, GUBI osv. Helt fantastisk blanding av rustikk og moderne stil. Akkurat som jeg liker det.
 Min nye krakk som jeg har DRØMT lenge er hos meg...
Bildene er tatt med 1.4 linsen så du får ikke helt det store overblikket over kjøkken, men detaljer.
Kjøkkenet er Sigdal, men ønsker meg ny benkeplate i såpevasket eik...Kan ikke få alt...


Ny kjøkkenfjøl ble også med...
En liten tur innom bloggen, men er hyppigere på Instagram. Du finner meg på Lisettesperler. Gøy om du legger deg som følger slik jeg finner deg!


Og sist, men ikke minst, tusen takk for at du gidder og legge igjen en komentar hos meg. Nå for tiden er det kun blogginnlegg jeg prioriterer om dagen siden jeg har ferie. Men jeg titter innom dere;)
Lisette

fredag 13. juli 2012

Instagram favo...

Mulig jeg er litt sen, men jeg har blitt litt hekta på instagram. Det er jo nesten som en liten blogg, men kanskje litt lettere og raskere? Eller...Jeg er ikke så aktiv på fotofronten med linsa om dagen, jeg har jo tross alt sommerferie. Men er ofte på instagram med navnet: lisettesperler. Følg meg gjerne der!
Nye converse, armbånd og lille morgenfuglen Amadeus...
Tatt fra godsofaen min...Bytur med ungene nå i uken...
P.S. Forresten... skal du på boligmessen i Bergen i september? NÅ er billetter i boks og jeg gleder meg til høsten. Men først litt sommer. Meld deg på så treffes vi der! Hadde vært skoy og treffe dere lesere.

Klem Lisette

tirsdag 10. juli 2012

Sweet Dreams...

Et soverom skal være et sted for hygge og avslapping. Nå har jeg endelig fått det soverommet jeg(vi) har ønsket meg, nymalte vegger i fargen Nøytral som er en slags lys grå og 2 nye Krosser stubber-ELSK. Soverommet har faktisk mye og si, jeg er glad i og lese ved sengekanten og nå vil jeg nok legge meg enda tidligere. I wish...


Inspirert av Kirsten Visdals bok NATURLIGVIS med ståltråd...Sateng sengesett og lin puter fra HM Home... Teppe fra Tine K, Krosser stubbe, terrakotta skål og hundekjeks blomst detaljer i Tine K vase.Nå gleder jeg meg til og legge meg i kveld, endelig med min mann ved min side...nå er han kommet hjem fra Nordsjøen. 

Sommer og ferie klem fra Vestlandet!

Lisette