lørdag 31. mars 2012

Påskeferie...

Nå blir det kanskje noen dager mellom hver blogginnlegg her på Lisettes Perler...jeg har det siste halveåret laget innlegg hver dag, dette er fordi jeg trives her med dere og er inspirert til og fortsette med foto og blogg. Men har endelig kommet der at jeg trenger ikke og lage innlegg hver dag, og i starten når en begynner med blogg blir en jo litt revet med. Ikke sant? Neste uke blir nok en travel uke, der jeg har begge ungene hjemme og nattevaktene står for døra til neste helg. Så om jeg ikke klarer og besøke dere like ofte, så er dere ikke glemt. 


Som dere ser så har jeg mac, og lurer på om dere kan anbefale et annet redigerings program som kan brukes på mac. Det må ikke være for avansert, og fint om dere husker pris.


Favoritt duftelyset mitt om dagen, det lukter så behagelig...


Kos dere med masse påskeegg og hverandre...Vi blogges!

God påske til DEG...

Klem Lisette

fredag 30. mars 2012

Utfordring, kommode

Myke minutter har en utfordring som heter "vis meg din kommode", og det passet jo perfekt ettersom vi har nettopp fått inn en ny tv kommode. Egentlig så har jeg bevisst aldri vist på bloggen tv vinkelen, mye pga jeg ikke synes tv er noe fint møbel. Det eneste jeg liker med tv vårt, er at det er HVITT. Og vi er nå på utkikk etter et større tv, men det må være HVITT;) Så her stiller jeg med mitt bidrag...Vil du være med så trykk, HER.
Her nytes kveldene foran...kommode og TVBlått mot det hvite, elsk...
Da er det helg, og jeg ønsker dere en avslappet helg! 

Klem fra Lisette

torsdag 29. mars 2012

Ny kommode...

Denne siste tiden har perlerfamilien ryddet og kastet, og fått inn ny TV kommode, og valget endte på en enkel Ikea "Hemnes" kommode. Knottene som hørte til ble skiftet ut med sorte Housedoctor knotter, ble en fin kontrast til det hvite. Resten av TV kroken får dere i morgen. TV kroken har liksom aldri blitt vist her på bloggen hos meg, så nå er det sannelig på tid at dere får med dere den også, om dere vil?


Her er en snikktitt av et bilde...
Kanskje jeg skal hive meg på utfordringen til myke minutter i morgen...hmmm.

Vil takke dere for svar på innlegget i går, så mange fine komentarer.

Happy day to you all.

Lisette

onsdag 28. mars 2012

Savn...

Påsken er snart rundt hjørnet, og jeg begynner med nattevakter. 3 vakter hele påskehelgen står foran meg, det blir spennende og litt skummelt. Jeg blir fort dårlig vis jeg sover lite, så wish me luck...


Her er mine herlige lysrosa ranunkler...blomster hilsen fra meg til deg!


Kan dere hjelpe med med en ting...? Lille mann skal ha barnepike 1 gang i uken et par timer, hvor mye skal jeg gi henne pr.time? Hun er 15 år. Husker fra min tid så fikk jeg rundt 25-30 kr time. Hva er vanlig nå tro? Blir takknemlig for svar. 

Lisette

tirsdag 27. mars 2012

Fargebetydning...

Her er noe av det som ble med meg hjem på kundekveld på Ostehuset. Herlige blåe nyanser, blått er en farge som har en betydningen: Sannhet, verdighet, konservatisme, kulde, melankoli, tyngde, stille, konsentrerende, beroligende, tradisjonsrik, respekt, stabilitet, autoritet, ro og tilbakeholdenhet. Er dere enig om blå fargens betydning?


Prøvde meg på noen nye funksjoner på kamera...


Glad tirsdag til DEG! Takk for du titter innom...

Lisette

mandag 26. mars 2012

Snik kikk...

Som dere vet fikk vi Tine K sofaen i hus i sist uke, og elsker den. God og sitte i, og fin å hvile øynene på. Jeg venter fortsatt på et annet trekk til sofaen og en puff fra Tine K, og gleder meg til alt er i hus. Fargen jeg har valgt er Kit, en slags lys grå farge. Nå har jeg et hvitt trekk på sofaen, og det passer jo siden vi går mot sommeren. Har bestilt et stort stueteppe fra Tine K også, og håper dette er i hus i løpet av uken. Når alt er på plass blir det deilig. Nå begynner første etg og bli som jeg ønsker, og de andre 2 etg får man ta litt og litt...slik er det jo.


Her kommer det litt andre puter og farger...


Dere ser på bildene: mitt nye bambus bord, og lampe skjerm i fargen kit, og puter fra Tine K og Day home. Er veldig glad og fornøyd. Ønsker dere en fin og frisk uke!


Jeg vil takke Ann-Christin Nilsen fra AC-Home for god service, sjekk hennes flotte butikk blogg HER. Hun sender også varer til hele landet. Hun fører mange merker fra Tine K og Day Home så er mine favoritter. Løp og kjøp...

Lisette

søndag 25. mars 2012

Blomsterdag...

Fredager er som regel blomsterdag, og fant disse kule og annerledes blomstene i min favoritt butikk Sølvberget blomster. Noen som vet hva de heter? De gjorde seg uansett godt i denne vasen...Likte du dem?
Fin fin søndag til deg! Takk for du titter innom...har vært nærmere 1000 stk daglig som titter innom her de siste dagene, trodde jeg så feil. Super kjekt!


Lisette

lørdag 24. mars 2012

Tine K for alle penga...

Kundekvelden på Ostehuset sammen med Tine K og Anita var kjempe koselig. Tine og Anita var så jordnære og imøtekommendes som jeg hadde blitt fortalt av Ann-Christin. Jeg pratet lenge med både Tine og Anita, og de gav meg mange interiør råd med fargekombinasjoner og hvordan en kan mikse med kontraster osv. Fikk kjøpt med meg til puter til den nye sofaen og en stråkurv som jeg har siklet på i lengre tid. Lokalet var pyntet med magnolia og andre dekorasjoner, og vi fikk suppe og vin på ostehuset. Tine og Anita hadde stylet lokalet med nyhetene i blått og bambus, fantastisk. Blått er på vei inn til meg, men kontrasten svart. Nydelig!
Disse bildene nedenfor har jeg lånt av Den gode feen, Linda.


Ser veldig fornøyd ut, eller?


Skulle ønske jeg hadde tatt flere bilder, men jeg hadde ikke "tid". God lørdag til DEG. Følg med de nærmeste dagene så får du med deg noen av kjøpene mine...

Helgeklem fra Lisette


torsdag 22. mars 2012

Kundekveld Tine K...

I dag skal jeg på kundekveld på Ostehuset i Stavanger, Tine K og Anita kommer og viser oss den nye kolleksjonen til Tine K Home. 90 helfrelste interiør damer samles, og deilig tapas mat skal inntas med noe godt i glasset.

Kilder: lånt av Tine K Home


Jeg skal ta med min gode venninne Annelin på kundekvelden, kanskje jeg får henne også helfrelst på Tine K kolleksjonen.

Fin dag til dere!

Lisette

onsdag 21. mars 2012

Dette er meg...

Tenkte jeg kunne dele med dere litt om meg...en usminka versjon som bildet viser. Det er jo slik den egentlige hverdagen min er...Inspirasjon: Jeg blir meste inspirert av og lese andre blogger, og titte i ulike interiør magasiner. Mine favoritter er RUM og ROM 123. Jeg kan kjenne en lukt eller se et bilde, så blir jeg inspirert og da tar fotogleden meg videre derfra. 

Drømmehjem: Det må være en enebolig i et rolig strøk der jeg kan se havet hver morgen. Store vinduer og takhøyde er viktig for meg, da jeg trenger "pusterom". Huset må være hvitt, og er glad i hus som er funkis til villaer. Stor terrasse/hage er et must, jeg elsker blomster og planter og liker og være utendørs.

Dette ser du ikke hjemme hos meg: En sort skinnsofa og knall farger. Jeg trenger jording i hverdagen, og er så energisk som person, at noe må dempe temperamentet.

Dette gjør meg glad: Jeg kan være ganske barnslig der, og skal ikke så mye til for og gjøre meg glad. Det kan være en fin komentar her eller fra venner/familie. Blomster gjør meg superglad, (hint hint...om min kjære leser dette) annerkjennelse, dette våger jeg og innrømme. Familie og barna mine gjør meg glad, og familien er det viktigste ankeret for meg. Er dem glad, så er jeg også det. Trening og Jazzercise gjør meg glad, må holde kropp og sinn vedlike.

Favoritt Design: Som dere sikkert vet så er jeg stor favoritt av Tine K, og kunne hatt hele kolleksjonen hennes. Hennes design passer meg i blinken, der det naturlige blir endel i hverdagen med rolige mønster og herlig keramikk. Eames stolen min er jeg også veldig glad i, den er deilig og lene seg bak i...

Favoritt blogg: Jeg har MANGE blogger jeg MÅ lese hver dag, Helt enkelt, House of Svea, Fräulein klein og lokale bloggere er blogger jeg elsker. Helt enkelt er nok favoritten, jeg blir helt mo av bildene og stylingen hennes. 


Her var 6 kjappe spørsmål om meg...

Lisette
tirsdag 20. mars 2012

Stein"gal"...

Jeg gleder meg til i dag(forhåpentligvis)da min fine drømmesofa kommer i hus, sofaen jeg har drømt om. Min kjære synes jeg er litt smågal med alle prosjekter jeg gir meg ut på, og det er ikke alltid like gjennomtenkt*ler*. Ha en fin fin tirsdag! Takk for at nettopp DU stikker innom bloggen min.

Lisette

mandag 19. mars 2012

Naturligvis...

Helgen er nå over, og ukene raser avsted. 1.april begynner jeg i jobb igjen, og permisjonstiden har gått så altfor fort. Jeg jobber som sagt 50% natt, så det blir spennende og se hvor mye tid det blir til blogging framover, men om det ikke blir like hyppig så skal jeg fortsette. Trives godt her sammen med dere...


 Naturlige detaljer...

 Kokos lys fra Love is green...dufter deiligBildene dere ser er Tine K bambus bord, såpe fra Tine K, og den lille rustikke grove keramikken er også fra min favoritt. Deilig med avbalansert jording i bildene. I love det naturlige!

God ukestart til DEG

Lisette

søndag 18. mars 2012

Kjærlighet...

Lille mann på 11 mnd springer avgårde på parketten, det er så bedårende. Han var 10 mnd når han slapp seg første gang, og nå tar han snart storebror igjen. 


Her skinner solen, og hagemøblene er klar for sesongen. Nå venter vi mine foreldre, vi skal bestille takeaway mat. Denne gang kina mat.

Glad og solrik søndag til DEG!


lørdag 17. mars 2012

Sykkeltur...

Der er vår i lufta om dagen, og tror jeg skal ta meg en sykkel tur sammen med Ferdiand i dag. Elsker og sykle, og gleder meg til xcycling timer på Elixia snart. Jeg hadde en vikar time her om dagen, og hadde glemt hvor gøy det er med disse timene. Tørke av støvet på musikksettet, trø i vei...


Kult bilde? Dette tok jeg i Barcelona, synes disse syklene var bare så megakule. Forresten...bloggtreffet på torsdag var fantastiskt, storkoste meg og det var så gøy og treffe Maia, og de andre. Ble kjent med endel "nye" fjes også. Og det er alltid gøy. Bilder kommer etter hvert, og de goodiebagsene.

Lisette

fredag 16. mars 2012

Påskeutfordring...

Portrina her en utfordring der vi skal vise vårt påskebidrag...jeg har knipset noen detaljebilder av litt påskepynt hjemme hos oss. Pyntingen til påsken hjemme hos oss er ganske rolig, med litt alternative egg i natur og litt sarte farger.
Meld deg på du også da vell, morsomt med utfordringer!


Lisette

torsdag 15. mars 2012

I see you true colors...

Herlige farger om dagen hjemme hos Perlerfamilien, ikke så ofte jeg velger sterke farger, men det betyr ikke at jeg ikke liker det. Elsker farger. En av favoritt farge er GUL og ROSA, gjerne en sterk rosa farge. I dag vil jeg vise min fargesterke side, håper du liker det...Hva er din favoritt farge?Love Colours...

Ranunkler er de peneste blomstene jeg vet om...


Fargesterk dag ønsker jeg alle min tittere, du er satt pris på...

Lisette

onsdag 14. mars 2012

Bloggtreff Rogaland...

I morgen duker det opp for et stort blogg treff i Rogaland, 29 bloggdamer treffes hjemme hos Dagdrømmeren, Tonje. Takk, til henne som åpner hjemmet sitt for oss. Maia med blogg Fabelaktig kommer også, det gleder jeg med veldig til. Og sist, men ikke minst så blir jeg like inspirert hver gang vi treffes. En krem gjeng, denne gangen kommer det endel jeg ikke har hilst på også, det er jo kjempe stas.


Vi blir sponset av mange kjekke sponsorerer, og får hver vår goodiebag. Det er jo kjempe bonus.


Blir en super dag! Bilder kommer etter hvert fra treffet.

Lisette


Barcelona part 2.

Dagene i Barcelona var solrike, den første dagen var det 15-16 grader, så strakk måleren til 18-19 grader de siste dagene. Den siste dagen på søndag var varmeste, satt da bare singleten på ute restaurentene. Det ble mye gåing, og liker beste og se meg rundt og besøke minst mulig butikker. Da jeg var yngre så dreide utenlandsreiser bare om shopping av klær, men skal jeg være ærlig så kjøpte jeg ikke eneste plagg. Var såvidt innom Zara og Mango, men ånden var der ikke. Må jo også innrømme at det ikke er så kjekt og handle klær enda ettersom babykiloene skal bort, hihi...Ikke var der særlig mye babyklær heller, er litt sær på baby/barne moten, og får det jeg vil ha her hjemme. Litt taxfree ble det av ny duft og sminke. Det er alltid gøy... Her nyter jeg solen med et stort rødt glass...Mange fine statuer og arkitekturer...

Enda en taggevegg...
Ved marinaen...


Min kjære hastig som alltid...

Det beste med ferie er og ta livet pioano, nyte hverandre og sitte på fortaus caféer og kikke på alle mennersker som har så mange fine habitter på seg. Her snakker vi mye rart asså...Men jeg kan sitte i timevis og ikke prate, men bare beundre...Er du lik?

Må nok dele med dere noen andre bilder også fra turen, særlig fra akvariumet. Der var jeg sååååå nær en hai.

God onsdag til DEG!

Lisette