onsdag 29. februar 2012

Hvitt i mitt hjerte...

Er hvitt en farge? jeg elsker hvitt, og synes det gir en ro i interiøret. Det balanserer energien jeg har, og får meg til å roe ned. Hvitt er uskyld og rent. Og knipset noen detaljer som går i hvitt og beige, her er dem. Håper dem skaper en ro for øyet og sjel.En sjokolade bit, det er lov...Er du glad i det hvite?


Avskåret perleblomst i hvitt...


Du ser vannkanne fra Alessi, Tine K kopper, pute og lysglass, skinnfelle fra Ikea. 

kram Lisette

tirsdag 28. februar 2012

Bildelist...

Lovet noen bilder av bildelisten, og forandringer av ting og tang på den. Nå er sommerfuglbildene satt opp, og synes det ble litt vår av bare dem der.


Nå drømmer jeg om ny sofa...så får vi se


 Nye puter er også planen, skal beholde noen og bytte med andre. 
Er det en pute jeg ALDRI blir lei av så er det DAY puta med stjernen, den får ikke forlate sofaen. Paljettputen er Day, og alle de andre er en blanding av Tine K og Dayhome. Bildelist fra Ikea, & fra Åhlens, krus med plante Tine K, rammer er Ribba fra Ikea, lysglass fra Tine K.

Når dukker Tine K sponsorene opp tro? hihi...

God tirsdag til dere som titter innom og legger igjen inspirendes hilsner. 

Klem fra Lisette

mandag 27. februar 2012

Detaljer fra gutterom...

For dere som har følgt bloggen en stund så har dere sikkert fått med dere at jeg digger Verner Panton stolen, og svigerforeldrene mine kjøpte denne til 3-års dagen til Ferdiand. Nå er den kommet i hus etter 6 ukers leveringstid.Nye Converse sko til våren... Teppet, ballen og bamsen dere ser er fra danske merket Sebra. I love Sebra...

Veggen dere ser på bildet er kryssfiner plate lasert med hvit maling, synes det gir et fint og rustikk uttrykk på rommet hans.

God mandag til dere alle, velkommen til nye følgere!

Lisette

søndag 26. februar 2012

Blomstrer

Helgen er snart over for denne gang, og vi har gått en lang tur i det fine vår været vi har hatt i Stavanger. Det er så deilig og kjenne solstrålene mot kinnet igjen, og lukte all slags  dufter som kommer fram i slikt vær. Ser til og med krokkos i blomst noen steder, det er vell tydelig vårtegn det...Magnolia i knopp, men snart i blomst...Dayhome pute i dus rosa med knytting
Tine K vaser


I morgen kommer innlegg om en stol jeg lenge har hatt lyst på til barnerommet...vet du hvilke?

Søndagsklem fra Lisette

lørdag 25. februar 2012

Sofa spørsmål...

Da er sofaen oppe i 3 etg er solgt, det er en eldre Italsofa 3 + 2 seter. Så har jeg jo pratet litt her på bloggen om Tine K sofaen. Der vi har sofaen nå, er en hjørnesofa i 1.etg. Den passer perfekt inn i den stua, og lurer på om noen av dere vet om det finnes en lignendes Tine K sofa på markedet, da jeg har hørt litt ymse her. Og vi trenger egentlig en hjørne sofa?

Kilder: Tine K 

God lørdag til deg!

Lisette

fredag 24. februar 2012

Baskelusker...

Tiden nå på vinterhalvåret er det mye sykdom forstår jeg, og her i bloggverden. Det er jo en trøst når det rammer oss som verst. Energien her om dagen preges av sykdom, men om jeg kunne bare tenkt og lagt meg så kan en ikke det heller. Jeg har aldri vært så syk som etter jeg fikk barn... Nå ser jeg fram til våren mer en noen gang, og kreativiteten har heller ikke vært på topp denne uken. Må innrømme at etter mange år med nattevåk, framdeles nattevåk gruer jeg meg til nattevakt jobben som venter meg 1.april. Men prøver og se det positive med og jobbe halv natt, at det er flere fridager og roligere dager for ungene. Er det flere av dere som arbeider natt? I såfall trenger jeg noen støttendes ord, hihi...Nytt lesestoff og bokstavkopp, deilig...


Du ser på bildet: bokstav kopp fra Design letters, kulepenn og sølvpotte fra Tine K.

Ha en frisk dag til dere alle! Takk for deilig oppmundtrende komentarer fra dere, det settes alltid pris på. Prøver og være flink til og besøke dere også.

Lisette

torsdag 23. februar 2012

Livet...

Gårsdagen var en regnfull dag her i Stavanger, og dagen gikk i ett fra morgenen til kveld. Først 2 syke kids, og så skulle perlerjenten ha sin første PT time på Elixa kl.09.15, deretter kl.11.00 så gikk turen til Sandnes til en venninne på lunsj. Amadeus ble med, heldigvis så sov han godt i vognen på besøket...Hjem kl.14.20, måtte bare innom BLOMST(blomster butikk) og kjøpe ferske ranunkler, magnolia og hvite perleblomster med meg hjem. Deretter hjem før rush trafikken til besøk hjemme fra pappa i kr.sand. I døren møter meg en syk mann, som måtte legge seg(stakkars). Deretter middagslaging, stelle 2 unger og så i seng. Og nå litt blogging. En herlig travel dag, der en virkelig kjenner at kroppen lever og er brukt. Og litt trøtt nå. 

Nå dere...litt herlig inspirasjon, si det med blomster!For meg er planter og blomster også med på og skape interiør og styling...Enig?


Fallt for denne skarpe lilla fargen...


Lanternen er i fra Housedoctor, stor telys holder/vase fra Tine K. Bordbrikker Tine K, skinnfelle i Tibetansk skinn fra Skeidar.

Ha en fin torsdag!

Husk giveaway min HER!

Klem Lisette

onsdag 22. februar 2012

Flowers...

Den gamle valentines buketten er framdeles brukendes, i hvertfall noen av dem. De ble puttet oppi en mugge i keramikken jeg samler på. 
Ranunkler passer godt over alt, tror dette er en favoritt blomst. Her om dagene har vi fått besøk av feberen og den 5 barnesykdom, synes nettopp vi var syke jeg...Da er det onsdag allerede, og skal på besøk til en foreningsvenninne sammen med lille mann.

Klem fra Lisette


tirsdag 21. februar 2012

Svart hvitt til bords..

Er enda ikke lei av det sorte og hvite, og endelig er dette fortsatt trenden nå i vår også. Men vi trenger jo heller ikke og følge trenden slavisk, men som en interiørfrelst maniac så er det kjekt med det nye også. Nå veier jeg for og imot om det blir skifte til blått, har dere sett den nye vårkolleksjonen til Tine K? Gosh...så vakkert!Sort bånd rundt Georg Jensen bestikket vårt, og nye bordbrikker i fargen phantom fra Tine K. Serviettene, keramikken og wave telysholderen er også fra Tine K. Mange ganger jeg leser blogger og lurer på hva jeg ser på bildet, derfor skriver jeg det like godt ned. 

Takk for mange innspill på Barcelona turen vår, han ble kjempe glad for gaven. Og nå gleder vi bare oss. 

Tirsdagsklem fra Lisette

mandag 20. februar 2012

Sanselig Jul...

Gjett om jeg ble glad i går når jeg åpnet mailen...Jeg mottok en mail fra flotte skribent/fotograf Franciska Munck-Johansen der hun lurte på om jeg ville være med i boken hennes "Sanselig Jul" med bildene mine. Og for meg er dette en drøm som kommer til virkelighet. 

Sanselig jul er en hyllest til julen med vakre bilder og herlige juleidéer fra de mest inspirerende interiørbloggerne. Gå på oppdagelse i snødekte vinterhager, vakre rom og eventyrlige julehjem og la deg inspirere til å skape akkurat den julen du ønsker deg.

Boken er på hele 200 sider med mer enn 450 fargebilder i flott kvalitet med stivbind og illustrert omslag. Den inneholder et utvalg av Franciska´s favoritt juleartikler, i tillegg til vakre bilder og juleidéer fra utvalgte interiørbloggere. Gå gjerne innom bloggen til Franciska HER, et fryd for øyet. Franciska er også skribent i vakre hjem, Interiørmagasinet, Maison og en rekke utenlandske blader. Og jeg er superglad om dagen, blogglandia er virkelig the place to be.

Hilsen fra Lisette

lørdag 18. februar 2012

Hurra, hurra, hurra...

For min snille samboer som blir 35 år i dag, dagen feires her hjemme med familien på tapas middag. Det venter han en stor overraskelse i ettermiddag. Jeg har pakket inn reiseguide og billetter til Barcelona nå i begynnelsen av mars. Jeg gleder meg veldig til og nyte hverandre, uten kjas og barn. Det er lov og si, ikke sant?


På med den sorte Chanel lakken...


Mottar reisetips gjerne, har aldri vært i Barcelona før. Reiselederene anbfalte Barcelona framføre Paris, som var den egentlige plassen jeg hadde tenkt og bestille...

God lørdag til dere tittere.

Lisette

fredag 17. februar 2012

Bildelist...

Nå om dagen har jeg hatt opprydning på bildelisten vår, det "gamle" er tatt bort en stund og nye ting får plass på den hvite Ikea listen. Har nemlig fått meg 8 nye print av Hagedornhagen. Har valgt fargene blått, hvitt og sort på listen, dere får se resultatet snart.Her ser du en av de andre printene, siden orange ikke er min favoritt, så får kanskje den en annen plass i huset...til høyre ser du bilder som er tatt bort en stund.

God fredag, den beste dagen i uka...

Lisette

torsdag 16. februar 2012

Høy på pæra...

Høy på pæra? Nei, det er jeg ikke. Tror jeg er veldig jordnær av natur, og måtte bare ha denne pæra med meg hjem. Noen forslag hvor den kan henge? Er liksom ikke sånn typisk meg denne dubbeditten...litt av setning det der, pytt pytt.
Ha en fin torsdag til dere alle!

Lisette


onsdag 15. februar 2012

Fin fin giveaway...

Jeg har en kjekk giveaway, som tror de fleste småbarns mødre/ eller besteforeldre vil synes er nyttig og estetisk pene. Jeg snakker nemlig om ferdig skrevne bursdagskort til gutt og jente, det eneste du trenger og fylle ut er navn og etc på dem, og vips så er dem klar. Dere får også med 6 vanlige kort som en kan gi ved fødsel eller fødselsdager. De er superfine! Jeg har fått over 250 fine følgere og 40 000 sidevisninger siden slutten av august! Og dette må jeg ha en giveaway her på bloggen. Ønsker du og være med så scorer du følgende poeng:

1.lodd for og være følger hos meg.
1.lodd for kommentar hos meg.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
3.lodd for å ANBEFALE bloggen min på din blogg.

Skriv hvor mange lodd du tar, og de uten blogg må legge igjen mailadresse : )10 stk jentekort...


10 stk Guttekort...

6 stk takke/bursdagskort...


Disse likte jeg rett og slett, hiv deg på og håper lykken er med akkurat DEG! Jeg trekker en vinner 5.mars.

Klem fra Lisette

tirsdag 14. februar 2012

Hjertedagen...

Valentines dagen...hmmm, såkallt kjærlighetens dag. Det er en dag jeg faktisk ikke har feiret noen særlig. Synes det er koselig med kort og blomster og den slags, men føler jeg er flink til det ellers i året også. Men jeg har kjøpt et kort til perlermannen, det gjør jeg alltid. Så da feirer jeg vell egentlig litt da. På kortet uttrykker jeg mine følelser og kjærlighet for han, og ikke minst til barna vi har fått. Feirer du denne dagen, og hva gjør du?Så happy Valentine, enten du feirer den litt eller mye!

Her var et lite dust hvitt innlegg med inspirasjon.

LOVE!

Lisette

mandag 13. februar 2012

Magnolia...

Tidligere i uken fant jeg den nydelige kvasten, Magnolia. Det er en av de fineste blomst jeg ser med det blotte øyet. Den er rosa med massivt tre om det kan si det slikt. Og det er så morsomt å følge med den i blomstringen. Fra kronbladene faller av til den er i full blomst. Liker du den?Lysbrun beige pute i Mimou...Day pute bak


Deilig marshmellows og strø av sjokolade...


Nå til uken kommer en fin fin giveaway som dere småbarns foreldre/besteforeldre kommer sikkert til og like. Nydelige bursdagsinvitasjoner/bursdagskort som har et fantastiskt design. Titt innom på onsdag. Jeg vil gi dette som en takk for dere ivrige tittere og nye følgere.

Mandagstuddelidu fra Lisette