mandag 7. mai 2012

Utfordring "Vis meg ditt uterom"...

"Vis meg ditt uterom" utfordrer jeg deg på for første gang her på bloggen. Det har seg slik at når våren kommer så vil vi være mer ute og ordner til i hagene og på terrassen vår. Rensker opp i bedene, pusser stolene og maler dem og planter blomster. Kan love dere en fin premie fra interiør butikken "Vakkert" der jeg jobber ekstra. Og den vil du ikke gå glipp av...Blir spennende og se om mange hiver seg på.


Regler for å delta i utfordringen om å vinne premie fra Vakkert: er at du linker til denne utfordringen. Jeg velger en vinner ut i fra følgende kriterirer: variasjon, kreativitet, styling, fargesammensetning og komposisjon på photo. Har du ikke blogg kan du være med, men må da sende foto på mail.


Her chiller vi den på gode vårdager...
Lyslykter hører med ute dem også, og lavendel planter dufter nydelig...Hvitveis er herlige...Uterommet vårt er i grunnen ganske stort, men har tatt bilde av terrassen bak i det ene "sofa hjørnet". 

Tar DU utfordringen?

Lisette

24 kommentarer:

 1. Ja, er med. Skal bare male og forhåpentligvis innom Ølen Møbel ein tur ;-) sov godt nå då. Eg skal på jobb å mala. Skal laga meg mitt eget showrom.

  SvarSlett
 2. Flott hos deg Lisette - jeg elsker utetid!!
  Har lyst å henge meg på - må bare få litt finvær først...
  klem Heidi :)

  SvarSlett
 3. Ååh så genialt! trenger sårt inspo :) No må eg bare vente på finere vær og litt innkjøpt av nye blomster så skal eg bli med :) kan jo alltids hive med eit bidrag frå i fjor, om det er lov med fleire bidrag? :)

  Ha ein super vekestart!
  Klem Helene

  SvarSlett
 4. sååå koselig det var ute hos deg, her står alt på hodet fremdeles, mye som må gjøres men pengene strekker ikke til alt her i huset tjii hiii, men terrassen skal ivertfall få seg en omgang med beis, får bare håper finværet kommer snart slik at vi kan få gjort noe

  SvarSlett
 5. Jeg skulle gjerne nytt late sommerdager her ja.

  SvarSlett
 6. Så fin utfordring, blir jeg gjerne med på! :) Kommer i løpet av de neste dagene tenker jeg ;) Fortsatt fin mandagskveld til deg! Klemmer

  SvarSlett
 7. Så flott uteplass og morsom utfordring du har trommet i gang kjære Lisette! Du har bare fått så utrolig dreisen på fotograferingen din - så vakre bilder - hver gang!! Utenfor Landhandleriet er 4 mål gammel, hompete gressplen forvandlet til 4 mål med gjørme.... Lokfører`n graver, drenerer og planerer. Ny plen og en STOR og deilig platting skal ordnes. Helst til Ludvigsens bursdag 25 mai - dårlig tid sa du?! Så mitt uterom er ikke særlig å bridra med i utfordringen, men gjett om jeg skal følge med for å få inspirasjon:-) Fortsatt fin uke til deg, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 8. gøy utfordring :) blei med , men me litt gamle bilder. Har desverre ikkje vert vær til å gjera så masse ute her enda. Det skal både oljes og males. Og mannen skal lage nytt stort langbord til å ha ute.
  Visst det blir ferdig før utfordringen skal stenges så slenger eg nok med oppdaterte bilder i fra i år.

  Ha ein fin dag.

  Henriette

  SvarSlett
 9. Hei, fin blogg og fin utfordring! :)

  Fant deg hos Myke minutter, kanskje besøker du meg også?

  Ha en fin kveld!
  :) Kamilla

  SvarSlett
 10. Denne må jeg jo bare få vært med på. Har lagret linken i min utfordringliste:) Ser jeg har noen dager på meg:) Har en del bilder liggende, kanskje jeg bruker dem, men om jeg skal style nye, trenger jeg litt tid på meg. Ikke så lett hoppende på krykker, hihi:)

  Fine bilder du har tatt. Det ser superflott ut på terrassen din!

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. Klart jeg blir med! Kanskje du vil dele dine bilder på Stylizimo.com også? Dere har jo en nydelig uteplass :)

  klem Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg linket tilbake. Gikk meg hus forbi :) Sånn er det når det går fort i svinga..hehe.

   Gleder meg til å se flere bilder fra deg på Stylizimo. Med den nye Stylizimo "Keep it- knappen" kan du faktisk hente bilder direkte fra bloggen slik at du får link tilbake (ergo flere besøk) Enkelt og kjapt! :)

   Slett
 12. Uffda. Jeg må jo linke tilbake.... men hvordan gjør jeg det? Har mye å lære;)

  Eva.

  SvarSlett
 13. Hei:)så spennende utfordring, har lagt til et bidrag fra deler av mitt uterom:)håper jeg har gjort det riktig ifht linkingen tilbake??

  Klem kine:)

  SvarSlett
 14. Hei,
  Kanskje jeg hiver meg med. Må se hva jeg får tryllet ferdig ute først. Hvor lenge er konkurransen åpen?

  Mvh
  Veronica

  SvarSlett
 15. har linket beklager! ha en fin kveld! klem Hege

  SvarSlett
 16. Da har jeg endelig fått med linken. Har gått i ett her...

  Ha en fin dag

  Klem
  Lotte

  SvarSlett
 17. Fin utfordring:) Uteplassen din såg veldig fin ut, veldig fine bilder:)
  Slengde meg med og tok nokre bilder av uteplassen vår under tak i full fart. Har mykje som skal ordnast på uteplassen i desse dagar, får sjå om eg rekk å bli ferdig til innan utfordringa di er over.
  Ha ein fin dag:)
  -May Brit-

  SvarSlett
 18. Blir med i siste liten jeg :)

  carpe diem!

  SvarSlett
 19. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Takk for komentar hos meg, det gjør meg GLAD!!!