mandag 19. desember 2011

Nuts...

Det nærmer seg jul med stormskritt, og jeg tar det hele med ro. Tror aldri jeg har være under kategorien "julestressa", men er vel generelt litt stressa året rundt, så tror det holder for meg:) I dag gikk jeg litt nuts med puter og dill på Villa Rosa og Bohemia. Føler at når man starter med et nytt år, så må stua fornyes litt også. Ikke så mye som skal til for litt forandring. Kall med gjerne litt nuts... Så følg med framover på bloggen!


God kveld, dere! Super kjekt med stadig nye følgere og tittere;=)

Klem fra Lisette

søndag 18. desember 2011

Et hundeliv...

I helgen har jeg også hatt hundebesøk av hunden min Elmer. Elmer er så heldig som har 2 hjem, et aldri så lite skillsmisse barn. Men de siste 2 årene etter jeg fikk nr 1 og gravid med nr 2 har han bodd i hjem 2. Ser jeg ikke klarer og kombinere hund og barn lenger, og med mann i nordsjøen... Det er super mye arbeid med hund, og føler ikke jeg strekker til der lenger, veldig vedmodig. Pluss jeg har et lite snev av vaskemani, og da er ikke hundehår og sikkel stas. Men jeg innrømmer det i hvertfall;) 
lørdag 17. desember 2011

Ladies night...and the feelings right!

Tror vi snakker over et år siden sist bytur, så denne kvelden kan bli spennende. Vi skal ha vår årlige forenings julebord, denne gang uten menn;) Vi ble enig at vi får nok julemat, så det blir tapas. - Og det er det beste jeg får. Jeg gleder meg, og tror antrekket er nesten i boks, det hender titt og ofte at jeg ombestemmer meg i siste liten, og klør meg i håret og sier "jeg har ingen klær".... kjenner du deg igjen? Men i kveld blir det koksgrå kjole med disse...


Acne shoes "pistol" fin ankelstøvelett til kjole og hverdags, du kan enten rocke dem litt opp eller...jule varianten


Stjerneskjerf og Syster P smykke


Og så var det mini vesken i brun/gull, den fikk jeg i 30 års presang:)

Party party...det blir nok en rolig feiring, men gleder meg til lystig lag med gode venninner. Så vil tiden vise hvor sen den blir;)

Ha en fin lørdag!

Klem Lisette

fredag 16. desember 2011

Inspirasjon hos Villa Rosa Hildegunn...

Her vil jeg dele med dere noen inspirasjonsbilder fra hjemmet til Hildegunn som driver Villa Rosa i Sandnes. Hun kom på 2. plass i Norges vakreste hjem for et par år siden. Jeg har blitt kjent med Hildegunn som kunde, og hun gir så mye av seg selv, og har gitt meg mange gode interiør råd.

Sosial stueEuropall


Ekstrastue

Flerbruk
Sølvfarget vegg
Skjult kontorløsning
Selvbygget

Håper dere koste dere med bildene! 
God fredag til ya´ll...

Klem fra Lisette

torsdag 15. desember 2011

Jeg ser stjerner....

Stjernelykten fra Tine K er i fargen phantom i år, tror den var hvit i fjor...Den gir så pent lys nå i mørket. Har du en favoritt lykt i disse tider??? 


Ser du jeg har brukt den samme bakgrunnen i dag også....

Ha en fin torsdag dere! 

Klem fra Lisette


onsdag 14. desember 2011

Bake bake kake...

Om jeg baker 7 sorter, så er svart NOPE! Jeg baker 3 dette året, og den holeste i huset her er meg...Bildet nedenfor er sjokolade cookies, disse elsker Ferdinand med et glass iskald melk til. Ikke sunt, men godt! 

Har eksprimitert med kameraet, elsker den naturlige bakgrunnen jeg har valgt på disse bildene. Synes selv objektet kommer så tydelig fram. Har du noen favoritt bakgrunner/vinkler eller plasser i hus du tar foto fra???


P.S Jeg var på galleriplassenNIB sider i går, veldig stas. Skal ikke så mye til for å glede meg...

Oppskriftboken!

Vil du ha en?


God onsdag til dere, sååååå kjekt med nye følgere og selvsagt dere "gamle" tittere...

Klem fra Lisette

tirsdag 13. desember 2011

Jeg ser rødt...

Amadeus er 7,5 mnd og er over alt om dagen, det morsomste er å reise seg, og deretter stå. Det ender både i knall og fall, stakkars liten. Synes han ser ut som en liten knått, mammas lille baby som plutselig ble så stor...så altfor fort!


Stor interesse for interiør allerede...


Klem fra Lisette

mandag 12. desember 2011

Foran go´ stolen...

Mandag igjen dere...ukene raser jammen av gårde! og plutselig er juleaften her. Hatt en fin helg sammen med familie, nå står trening for tur. Noe jeg må prioritere for å holde meg våken og "klar"...Trening er medisin for kropp og sjel, i hvertdall for meg;)


Må få TAKKE alle dere som har skrevet en anbefaling av bloggen min, og den siste som har gjort dette er Mona Christins side. Føler meg ydmyk og glad for det, Mona;)Som relativt ny blogger er dette utrolig kjekt;)
God mandag hvor en du befinner deg i landet eller utenfor Norge!

Klem fra Lisette

tirsdag 6. desember 2011

GIVEAWAY...

HURRA, jeg har min aller første GIVEAWAY. Har rundet mine 100 følgere og hele 200 innlegg. Er glad i hver eneste en som legger seg som en trofast titter her hos meg. Jeg vil i den anledning gi bort 3 FLOTTE gaver til dere. Prøver meg på litt ulike poeng dere kan score, så her er reglene:

1.lodd for og være følger hos meg.
1.lodd for kommentar hos meg.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
3.lodd for å ANBEFALE bloggen min på din blogg.


Skriv hvor mange lodd du tar, og de uten blogg må legge igjen mailadresse : )

Så alt i alt kan du score 6 lodd, jo flere lodd større er vinnersjansen! Lykke til, gleder meg til og bli kjent med flere av dere, og håper selvsagt på enda flere FØLGERE av Lisettes Perler...

Her er det du kan vinne: 2 nye postkort i eske av THERESE SENNERHOLT, et nydelig SKULL armbånd i "glass kuler" i lys grønn (laget av Marlene som er min svigerinne) og 2 Tine K telysholdere.


Lykke til!


FRIST 31.desember


Klem fra LisetteMange fiiiiiine premier her!

mandag 5. desember 2011

NIB´s Juleutfordring...

Hiver meg på NIB´s utfordring "jul i vårt hus". Fin konkurranse der en kan vinne gavekort hos KID interiør. I år pynter jeg nøytralt, dvs i fargene hvitt, sølv, grønn og natur. Her er bildene som illustrerer Jul på tunet hos oss;)


Juletreet i en søt kurv, med detaljer av sort/hvit og rust som myker det kalde sorte.


Detaljer som rusten stjerne, teip og bånd til innpakning...


Hvem har sagt at innpakningsbånd trenger og være rød?


Julegave...


Jul hos oss betyr, walnøtter!Så fornøyd med konglene som gir en lun julestemning sammen mot det kalde sinken.


Kalde dager betyr Hot chocolate...det er jul for oss!Her er mitt bidrag! Er du med på utfordringen du også?

Klem fra Lisette

Granatepler...

Granatepler er sååå vakre synes jeg! Og må innrømme at  jeg aldri har smakt dem, men bruker dem som dekorativ pynt nå i førjuls tiden. Noen som har smakt dem???


P.S Min første GIVEAWAY i morgen, følg med!
Ha en god mandag dere, nå stikker jeg på trening tenker jeg...

Klem fra Lisette

søndag 4. desember 2011

STUDIO konkurranse...Vil du ha en av disse tidløse klassikerne under juletreet i år? Vi gir bort en hvit og en blå.
Sammen med våre samarbeidspartnere vil Studio hver søndag frem til julaften, dele ut førjulsgaver til leserne.  Du kan delta i konkurransen ved å gjøre følgende:
  1. lodd: Like Studio på Facebook
  2. lodd: Følge Studio på Twitter
  3. lodd: Anbefal Studio på Facebook
  4. lodd: Post lenke og omtale av konkurransen på din egen blogg.
Du må ta minimum 1 lodd for å delta, men jo flere lodd du tar, jo mer øker du vinnersjansene dine!
Du kan ikke trekke lodd for noe du har gjort før, det vil si at hvis du allerede liker Studio på Facebook, må en av de andre loddene utføres for å delta i trekningen.
Andre gave i Studios gavedryss er to klassiske, amerikanske Eames-gyngestoler i fargene hvit og blå. Denne danskproduserte designklassikeren ble opprinnelig laget av fiberglass, men produseres i dag med et miljøvennlig plastmateriale. Det gir FANTASTISK komfort!
Skriv i kommentarfeltet hva du har gjort, og hvilken farge du vil ha. Vi trekker to vinnere neste søndag kl 24.00.
Lykke til, dere!Hot chocolate and cream...

Fytti for et vær i går, det stormet og regnet om en annen. Ikke mye vær som minner om julen enda...Men noen fordeler er der i et slikt vær, kakao og krem...Voilá!

God søndag alle sammen, nå tenner vi vårt andre lys...

Klem fra Lisette

lørdag 3. desember 2011

Mens vi venter på julekortene...

Så har jeg hengt opp en hamp tau med hudfarget washitape, og natur klyper. Her skal julekortene vi får henge på kjøkkenveggen. Enkelt og litt dekorativt i tillegg, imens vi venter på postmannen henger 2 bilder av ungene og fine sitater av Therese Sennerholt.


Ha en fin lørdag, tenk at vi allerede er godt inn i desember...en vill 3 åring som åpnet pakkekalender i dag også;) 

Klem fra Lisette