fredag 30. september 2011

30- års dag presang...?

Eames Rocker, Eames RAR Rocker, Eames Molded Plastic Rocker, Mod rocker, green rocker, eco chic rockerChabby chick er ut...?

By Nord høst/vinter kolleksjon


Så på God morgen Norge i morges, og de hadde reportasje om høstens Interiør trend, og danske By Nord tar visst helt av....når jeg studerer dyreprintene som By Nord slo igjennom med så liker jeg det faktiskt mer og mer... Danskene har nok en gang fått det til. Tror neppe at jeg får inn en pute med sau i stuen, men på barnerommet passer det utmerket for min del. Interiør konsulenten fastslo at Chabby chick var ut....og godt er det! Ha en riktig god helg til alle lesere!

Klem fra Lisette


torsdag 29. september 2011

NordsjøLiv...

Ferdinand elsker å leke offshorearbeider når pappa kommer hjem!!!

God morgen, Norge...

Hva er vell ikke bedre en strålende solskinn, en croissant og moccalatte til frokost. Kanskje ikke det du kaller en sunn frokost, men er ikke ofte jeg spiser croissant heller. Kunne ikke gå forbi disken etter jeg hadde levert Ferdinand i barnehagen. I dag har jeg bestemt meg for å slappe av hele dagen hjemme, lovet meg selv at denne permisjonen skulle jeg ta det med ro, og har vell ikke helt klart dette. Men er jo ikke for sent enda, jeg elsker og være hjemme faktiskt. Jeg trives godt i eget selskap, heldigvis fordet...og i morge får jeg 2 venninner på lunsj med deres babyer- Livet er ikke verst, dere! 


Klem fra Lisette


onsdag 28. september 2011

Natur hjem i stua....

Kongler skaper høststemning i hjemmet


Kule blyanter kjøpt på secrets i Sandnes, kule eller???
Naturelementer myker opp ellers et stramt interiør...

Ny Tine-K skål, fin eller?
Litt skummel vodoo mann fra Housedoctor, og planten får jeg ikke nok av...tirsdag 27. september 2011

Wishes...

Missoni sengtøy, elsker mønsteret og fargene, dessverre altfor dyrt for min lommebok:)

Geneva anlegg, Love it!!!Tine K lampe ( en til.....) 


Panton stol på kontoret, denne elsker jeg!!!
Krakk, elsker natur elementer i stua


Kitchen Aid, er ufattelig dyr i mine øyne...Eames stol er på ønskelisten i stua med en deilig pute/skinnfelle


Jielde lampe til kontoret vårt, hos oss er det enda ikke møblert ferdig:=)Ønsker har vi mange av, og jeg er ingen unntak..det hadde vært utrolig kjedelig om jeg hadde alt ovenfor på en gang. Og tar nok år før jeg har alle tingene, men det gjør ingenting:) 


Sov godt...Dette er ei bok jeg har lest opp og ned i mente med første mann...og måtte lese litt igjen nå, mann glemmer fort. Veldig god bok om en skulle trenge litt søvnråd. Å få barn er stort, og mangel på søvn blir en mangelvare noen år framover, og sånn er det. Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel er et ordtak jeg hører mange mammaer sier:) Mye sant i det, eller?

Bildevegg...
lørdag 24. september 2011

Framkallet bilder av ungene- CHECK!

Dagen i dag har vært herlig og innholdsrik, vært med mine to små på åpen dag i brannstasjonen. Ferdinand synes dette var svært stas da hans store helt er brannmann Sam. Han fikk sitte i brannbilen og omvisning inne på stasjonen. Har forstått på flere at det har vært en slik dag over hele landet. Såååå deilig å se hvordan det glittrer i øyene til de små på slike tilstelninger. Møtte ei god venninne med hennes to små, og så gikk turen til McDonalds etterpå. Kanskje ikke det sunneste alternativet, men det ble nå slikt. Ettermiddagen tilbrakte vi hos min venninne etterpå. Nå har roen senket seg, og mine to små sover søtt(sansynligvis hele natta). Ble inspirert av min venninne da jeg så hennes fotoalbum av hennes 2 gutter, jeg er elendig til å framkalle bilder, men har nå framkallet endel bilder og de hentes i neste uke. Da er planen å lage en bildevegg. Nå er det snart tid til å lese boligpluss magasinet....signing out! 


Føttene til Amadeus da han var  6 ukerRykende ferskt BoligPluss i postkassen...da er det jammen gøy og åpne postkassa!

Nyheter fra Day-home...

God Helg til alle som er innom bloggen min....

fredag 23. september 2011

Tine-K en klar favoritt...

Tine-K lampe og Tolix krakk

Tine-K lampe XL


Tolix....mer en bare en cafe´stol


Nå er det ikke bare på Ostehuset i stavanger en kan sitte på disse stolene, de franske cafe´stolene blir sett i flere og flere hjem, og jeg er en av dem!


torsdag 22. september 2011

Nytt objektiv..HURRA!

I dag har jeg kjøpt meg nytt objektiv, guuuuud bedre for en forandring, bildene blir bare fantastiske. En god investering om en skal blogge og ta flotte bilder. Så her ble det en liten fotosession her hjemme....
Mine første "ordentlige" bilder:


mandag 19. september 2011

Voluspa...

Deilig duftekrukke fra Voluspa, nydelig design er bare et pluss.....

Must have......


Liten Kåhler vase og ferske blomster....

søndag 18. september 2011

Ikke dårlig vær, bare dårligere klær....

Gleder meg til denne jakken skal bli tatt i bruk igjen, kjøpte ny i fjor, men var nok litt trang rundt babymagen.... Minuset er at alle springer rundt i den...


PARAJUMPERS Kodiak Coat

lørdag 17. september 2011

Missoni håndklær....

Disse nydelig håndklærene får jeg på mandag....
Liker disse posterene....

Lapper og capuccino....og krisestemning

Godt vi benyttet oss av finværet i går, for i dag har det regnet hele dagen. Vi var ute alle mann da det regnet som verst, men det var forfriskendes deilig. Kom på at jeg kunne lage surmelkslapper fra selveste Grete Roede, de falt i god smak hos mann og barn. Et sunnere alternativ er ikke feil, eller hva? Da jeg dekket på bordet med servietter og stearinlys, og lappene sto og steikte var det kaos i heimen. En hylende 2 åring rundt beina mine, som det var krisestemning hos, da han måtte vente til pappaen kom hjem fra butikken med og spise en lappe. Lite søvn er dårlig kombinasjon på min tolmodighetsgrad, telte over 10 og gikk inn i yoga modus-ohmmmmmm! Det funket faktiskt.....


.....tenkte jeg kunne skrive ned oppskrifta på de "sunne" lappene:


Surmelkslapper, dette trenger du:
2 egg
4 dl skummet kulturmelk
1 dl sukker
3 del hvetemel
1 dl sammalt fin hvete
1 ts bakepulver
1/2 ts naton
1 ss margarin


Slik gjør du:
Visp egg, kulturmelk og sukker til en jevn blanding. Tilsette mel, bakepulver og natron, og bland alt sammen til en klumpfri rør. Ls røren svelle i ca 30 min. Smelt margarin i en stekepanne go stek lappene på middels varme. Bruk en spiseskje til å legge røren i. Stek til de er lysebrune på kanten, snu dem.
Serveres med blåbærsyltetøy og rømme


Ha en fortreffende lørdag!


fredag 16. september 2011

Gjesp....nå er det endelig helg!

Nydelig bilde av Amadeus bare noen uker gammel....


What a day!

For en nydelig dag i Stavanger by.....energien stiger i takt med solen. Denne dagen trengte vi noen og en hver tenker jeg. Dagen i dag har vi revet opp gamle sommerblomster og erstattet med høstlyng. Ble i grunnen ganske fint både framme og bak huset. Nå er det helg og familietid, god helg til dere som er inne og leser bloggen min!


Utsikt rett over veien fra huset vårt-nydelig!Ferdinand

Amadeus

torsdag 15. september 2011

Ny trend innen dekor.....

Den nye trenden innen interiørdekor er washiteip, her lånte jeg et bilde fra bloggen STILinspiration der hun har brukt teipen inne på et barnerom. Synes dette er en kul trend, og har nettopp bestillt 2 ulike teiper som jeg skal bruke litt rundt om kring i heimen....veldig greit om du har en mann som hater hull i veggene!!! 

Lånt av bloggen STILinspiration
Ferske blomster inn til helgen og ny Tine-K vase....

Elsker blomster, og liker best å sette dem opp selv.....VoiláTomatsuppe+Høst= SANT

Dagen i dag har vi gjort endel ærend før Ferdinand skulle hentes i barnehagen. Vært først innom Bohemia og kjøpte meg en vase fra Tine-K og litt mer, butikken var spekket med nyheter. En oase for inspirasjon...Så gikk turen til kiropraktor for å fikse litt på bekken og rygg, er endel som skal på plass etter fødsel. Så tok vi turen på Steam coffeebar, der hadde de en veldig god mocca latte. Så var klokken plutselig 14.30 og hentetid i barnehagen. Da vi kom hjem sendte jeg mann ut for og klargjøre hagen til høst og vinter. Bilder kommer snart. I mens de ordnet i hagen ble det en deilig suppe laget med varmt foccatia brød til. 
Bon Appetit.....
Litt luksus i november....Da er billettene i boks, nå drar hele familien til fem stjernes hotellet Royal Grand Azure i november. Jeg gleder meg en haug til sol, god mat og drikke, bade med barna, tilbringe tid med familien, kjenne solstrålene mot huden og litt luksus i hverdagen. Vi reiser med min mor og stefar, perfekte reisefølger....Det blir noen travle måneder fram mot nov, da min 30 års dag skal feires stort i slutten av okt. Mange gleder framover- FANTASTISKT!!!


Royal Grand Azure, Sharm el sheikh


Royal Grand Azure

Dykkeparadis

Hotellet